Kent cu filtru de aer, va rog

Tuesday, October 21, 2008

In weekend ne-a dat Dumnezeu minte si nu am mai fost in Fratelli. Am zis ca nu mai vrem sa se frece 3000 de oameni de noi. "Vrem sa putem dansa, sa putem respira, sa putem sta cu un pahar in mana, sa putem vorbi, sa putem sta in picioare (ca individ, nu unduindu-ne intr-o masa de carne invelita in toale de fite si data cu kile de parfum)" - asta a fost statement-ul serii.

Si am mers in Cuando. Unde am putut dansa, respira, vorbi, bea un pahar si sta in picioare. Mersul la toaleta nu a mai fost un cosmar de 30 de minute(ca in Fratelli).

Apropo de respirat: cred ca s-au prins producatorii de tigari ca se lasa lumea de fumat.
Dovada? In figura de mai jos avem "air filtration unit" de la Kent.

O sa radem tare in anii care vin. Nenii astia, care fac tigari, or sa ne dea masti(la intrarea in club), or sa va invete cum sa va lasati de fumat, or sa va consilieze, or sa va faca asigurari de sanatate, sejururi la salina, curatarea plamanilor cu laser si ajutor de inmormantare, cu sicriu de-ala fain.
.

7 comments:

DECU-JEREP said...

ma lasasem si eu de fumat acu' vreo luna (si m-a tinut 2 saptamani). Da', cum ala mic de respira greu isi baga coada in toate celea, m-am apucat iar. Nasol.

robin simion said...

lasa-te de tot, prietene, ca ai si copil acum.

io m-am lasat acu' 4(patru) ani. dupa aia mi-am dat seama cam cum miros hainele dupa ce mergi intr-o maghernita plina de fum.

DECU-JEREP said...

Ete na! Crezi ca nu stiu ce-nseamna fumatu'? Pt. orgaism, pt. haine... pt. copil si casa... Stiu, coane, stiu. Da' e muuuult mai usor sa faci rau decat bine.

robin simion said...

am zis "niciodata" cand am urcat in masina dupa ce s-a fumat prima tigara. si asa ramane. in masina mea nu se fumeaza.

dezmatz said...

Prind io masina matale si bag tutiun pe teava de esapamente ... :D

robin simion said...

cum ar fi sa nu bagi?

dezmatz said...

Cred ca naspa ... :))
Eu unu' ii admir pe cei care s-au lasat de fumat ... da si de beut ...

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro