Vanghelie - candidatul tantalau al PSD la primaria capitalei

Thursday, March 20, 2008
















"Marian Vanghelie este candidatul PSD la Primaria Capitalei, a anuntat astazi liderul social-democrat Mircea Geoana. Liderii organizatiilor de sector ale PSD s-au intalnit, in aceasta dimineata cu Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, pentru a discuta despre candidaturile si strategia la alegerile pentru Primaria Capitalei si pentru primariile de sector, anunta Antena 3.

Mircea Geoana a admis faptul ca si Sorin Oprescu este bine clasat in sondaje, iar acesta si-ar fi exprimat intentia de a candida ca independent, in cazul in care nu va reprezenta partidul in cursa pentru Primaria Bucuresti." Sursa: Hotnews


Cand aceasta intruchipare a tampeniei, imbecilitatii si inculturii este candidatul PSD la primaria capitalei eu nu fac decat sa plang de mila PSD, sa plang de mila Bucurestiului si sa plang de mila Natiunii. Hai cu Becali presedinte si Vadim prim ministru si emigrez in Bulgaria.

6 comments:

Anonymous said...

Eu sunt convins ca va si iesi primar.
Sa vedem cu cine ies ceilalti la inaintare

robin simion said...

eu sunt convins ca nu va iesi primar. o sa se faca de ras, maimuta.

Anonymous said...

NU stiu ,.. dac,dac, care este cine poate vota pe Marean premar, care este ca sa zic asa.......

innuenda said...

Nu fi aşa sigur, robi!
N-o ştii pe aia cu proşti da' mulţi?!

Acuma, lucrurile stau cam aşa. Vanghelie dacă iese primarul care este acum Videanu, oricum va fi mai bun decât Videanu. Fac pariu pe cât vrei! :)

Mi-a plăcut domnia de vis pe care ai instaurat-o. De vis urât, desigur.

Mihai Grecea said...

Suntem o tara penibila. Daca asta iese primar - ceea ce nu cred pentru ca, in pofida tuturor evidentelor de ordin pragmatic (orasul este un dezastru astazi) in Bucuresti se voteaza politic - vom avea un bucuresti vopsit in toate culorile, ca pe carpeta din copilarie a lu' nea Marean.

Anonymous said...

de ce ar fi tantalau?

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro