La canal, bombar!

Thursday, March 20, 2008













Cred ca are loc o campanie ascunsa pentru Post-it™. Foarte multe canale au fost sigilate, cica. Doua benzi galbene (poate Post-it™?) in diagonala. Mai sunt si cele mici, de scurgere a apei, care au numai una.

Cred ca teroristii si-au udat basmalele cu lacrimi de crocodil ca nu mai pot intra in undergroundul summitului natoului bucurestiului romaniei. Au dat cu Kalasnikoavele de nisip, au pus C4-ul pe camila si i-au dat bice si se roaga pentru zile mai bune. Alea in care puteau sa intre in canale, liberi, fara sa fie impiedicati de Zamislirea Raului, aceste benzi mefistofelice.

Nu-ti trebuie dcat niste banda galbena(e de-aia care separa benzile si cu care se face hasura pe asfalt, doar ca astea sunt niste bucati mai mici din ea), niste lipici si un arzator, ca asa se fixeaza.

O, Doamne! Mii de tunete! O chestie atat de rara e folosita de Antitero...
Oare nu s-o gasi la 300 de firme care activeaza in constructii? NU! E una speciala. E tratata de baietii cu oki albastri. Cu dispret.

Am ascultat un pic langa unul. Cred ca e mare panica jos. Parca si vad sobolanii care concep parghii, gandacii care ies sa spioneze, viermii care fac galerie si bacteriile care incearca sa roda, pe cat pot, din canal.

Va pup, cred ca m-au gasit. Tot trec elicoptere pe deasupra casei.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro