Sa furam Izvorul Minunilor

Tuesday, March 11, 2008

Imi arunc privirea in sus pe B-dul Goga, colt cu Nerva Traian. Cand s-a intors, ea, privirea, ce i-a fost dat creierului meu sa interpreteze pentru mine?
Mi s-a facut si frica. Am crezut ca vad dublu. Pe vertical. Aoleu! Ce sa fie? O afectiune neurologica, oftalmologica sau sunt inainte de lesin si nu ma mai controlez? Oi fi facut pe mine? Poate de mirare.


















Dece sa pui acelasi layout sub acelasi layout. O fi ca la metrou? Ca pui din 3 in 3 ca unii oameni nu merg mai departe de scara sau unii coboara pe alta parte si sa vada toti. Dar cum se aplica in cazul de fata? Unii oameni nu vad pana in 10 m inaltime si restul peste? Sau l-au pus mai intai pe ala de sus si nu vedeau soferii? Pfff! Ce de intrebari. Mai exista si o afectiune de nu mai vez direct ci doar cu periferica. Ce nebuni, ce target de nisa au ales astia de le firma de outdoor!

Din ciclul "De ce sa platesti un loc, o data, cand il poti plati de doua ori?" va doresc o pauza publicitara eficienta.
Din ciclul "De ce sa platesti un loc, o data, cand il poti plati de doua ori?" va doresc o pauza publicitara eficienta

Dar, ce, vedeti dublu? :)

2 comments:

Anonymous said...

Nu ma, cred k a fost ceva la oferta; ceva ramas de la Valentine's day doua la pret de una. Probabil k asta-i oferta la Izvorul Minciunilor cumperi un litru si primesti doi :)) Bog

robin simion said...

cred ca, mai degraba, cumperi un litru si vezivezi doidoi :))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro