iPhone 4 scapa semnalul din mana

Friday, June 25, 2010

He, he! S-a lansat noul iPhone 4, cu iOS 4, cu retina display, cu multitasking, cu doua camere, cu 5 megapixeli, cu HD video, cu procesor mai rapid, si cu multe alte minunatii.

O, da! Si arata si mult mai bine decat versiunile anterioare.
















Problema este sesizabila de la primul gest pe care-l faci pentru a-l folosi. Gestul banal de a-l tine in mana. Cum face toata lumea cu telefonul: il iei in mana si suni, sau ce faci tu cu el.























Nu va sare nimic in ochi in poza de mai sus? Nu? Nimic? E ceva esential. Semnalul. Aproape inexistent. Hopa! Pai dai niste sute de euro pe un gadget trendy si, cum il iei in mana, nu mai are semnal? Pfff! E ca si cum "ai lua-o in mana" cu achizitionarea lui.

Iata cum se intampla.




Ca sa vezi! NO SERVICE!
Si SEARCHING...

Ce au spus Apple si Steve Jobs (pe care eu il admir)? Nu mai tineti telefonul asa (ca mai sus). Ce dracovenie! O firma care se bucura de mare incredere, face un gadget de mare succes, dar mare atentie la cum il tineti in mana. Va trimitem noi un manual sa stiti care gesturi sunt interzise si care nu.

De ce pierde semnalul? Pentru ca rama lui este antena. Si o acoperi cand il tii in mana. Chiar si www.engadget.com, care a facut cel mai lung articol laudativ recunoaste intr-un articol ulterior ca inclusiv cel testat de ei a patit asta. Apropo. Nu era mentionata in review-ul initial.

Au dres-o cu poza asta. :))

















Curat dracovenie! Sunt curios ce succes o sa aiba la noi. Sunt aproape convins ca o sa aiba toata lumea. O sa fie un fel de X6. Bine ca la ala nu s-a descoperit ca, daca pui mana pe volan, nu mai poti vira. Sau frana.

1 comments:

Dan Goldenblum said...

Stevie a zis ca e cel mai bun device cu touchscreen, nu cu touchphone. Simplu, nu-l atinge acolo. E uimitoare usurinta cu care s-a rezolvat problema :)

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro