Herkules - un mare prieten al meu

Wednesday, June 16, 2010

A fost odata ca niciodata. A fost un cos mare plin cu pui mici. Dog germani albastri cu sange nobil, ca sa nu mai spun albastru. Niste soricei. Puteau sa joace in Ratatouille.


















Asta a fost odata. Unul dintre cei mici a ajuns la niste prieteni de-ai mei. Andrei si Cristina. Care au avut grija de el, s-au jucat cu el, l-au spalat, i-au pus un acoperis deasupra capului, i-au pus o galeata cu mancare sub botic, i-au dat sa manance vitamine si jaratic si s-a facut mare. Mare-mare. Cam atat de mare.
































































Pozele de mai sus sunt de la concursuri. A fost deja la multe. A vazut multe si e cunoscut. Numele lui intreg este L & D Wagner Dog Herkules.

A luat Excelent si RPJ(romania prim junior) la Craiova

La Slobozia, unde am fost si eu, a luat FB(foarte bine) in prima zi, iar in a doua si-a scos parleala: Excelent si RPJ

La Brasov a luat RPJ, BJ(best junior) si BOB(best of breed - cel mai bun caine al rasei)

La Bucuresti pe 15 mai a luat EXC, RPJ, BJ, BD(cel mai bun mascul), BOB.

Weekendul trecut a fost la Sibiu si a facut treaba buna. Si cu ocazia asta si-a incheiat cariera de junior. S-a facut baiat mare. Bilantul ca junior: 8xRPJ, 5xBJ, 3XBOB, 2xBD. Bucuria lui? Cand il lauda stapanul si cand primeste un os nou. Sau un porc nou. Porc de cauciuc, evident.


















Herkules e foarte simpatic. Se bucura cand te vede. Daca nu te darama din prima te baloseste cu mare drag. Are vreo 90 de kg. Vine cu sfoara in gura si ti-o tranteste in brate. Nu ai inteles? Insista. Asta pana cand este trimis la locul lui. E baiat bun. Uneori, cand ma joc cu el, ma trece un fior pe coloana cand simt cat de strans tine sfoara in dinti si cat de puternic este. Dar el e pe modul simpatic, hai sa ne jucam, sa tragem de sfoara!
Astea sunt poze de la ultima vizita pe care i-am facut-o.

























































A avut parte si de joaca cu furtunul.











































Sper sa se mai joace cu mine, acum, ca s-a facut mare. Woof!

2 comments:

Mihai Grecea said...

Exceptional caine! Mi-au dat lacrimile. Mi-a amintit de Bill, saracul... Dogii germani sunt unii dintre cei mai buni caini.

robin simion said...

Da, e foarte misto.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro