2000 de motive sa ma mir

Thursday, February 4, 2010

De dimineata cautam prin casa o surubelnita stea. Imi doream sa ravasesc un pic piesele din calculator. Si stiu ca am surubelnita. De-aia galbena, frumoasa. Trebuie sa fie undeva pe aici.

Si caut in sertarul unde sunt ele de obicei. Si nu e. Si ma uit pe masa de lucru. Si nu e. Si ma uit prin baie, prin bucatarie. Tot nu e.
Ma enervez si incep sa iau totul la rand: pe cuier, sus pe cuier, pe masina de spalat, pe langa masina de spalat, in dulapul de la baie, in sertarele din bucatarie, prin dulapurile cu haine, peste tot. Unde dracu' e?
Am deschis, plin de indoiala, o usa de dulap pe care rareori o deschid. Nimic galben cu un fier infipt in fund. Sub o cutie vad, in schimb, ceva albastru. Hm! Ma uit si surpriza: 2000 de lei de care habar nu aveam ca sunt acolo sau ca exista. Mazel tov!

Maine dimineata vreau sa ma trezesc devreme si sa incep iar sa caut surubelnita. Poate-mi gasesc si ceasul pe care l-am pierdut in clasa a cincea.

UPDATE: Culmea! Nici nu-mi trebuia surubelnita pentru ca nu am mai pus suruburile calculatorului. Asa-mi trebuie acum. Sa stau sa ma gandesc daca or mai fi bani pe undeva. :))

4 comments:

ADRIAN said...

:))
povestire cu final neasteptat...
chiar ma intrebam ce o sa gasesti... o MEGA surubelnita :))

acuma ce mai ramane de facut e sa merg si eu acasa sa ma apuc de cautat "surubelnite"
:)
SPOR!

robin simion said...

deja sunt pregatit pentru maine! sa-mi tineti pumnii.

Andreea said...

tu asta faci in loc sa muncesti?:))

robin simion said...

da, gasesc bani prin casa.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro