Marirea penisului discret

Monday, March 14, 2011




















Cioc-cioc! Bună ziua, fiți amabil, aveți cumva un penis discret? Sunt împuternicit de o mare companie să vă prezint oferta noastră: această nicovală de 36 de kg, purtată de dimineața până seara, vă va conferi o lungime deosebită. Ca side effect, e posibil să rămâneți doar cu lungimea.

Nu înțeleg exact la ce se referă bannerul:
- îți mărește penisul cel discret?
- îți mărește penisul fără să știe nimeni?
- sau îți mărește penisul fără să știe nimeni cum ai făcut-o?

Ce beneficiu este ăsta, că nu știe nimeni CUM ai făcut-o? Adică chiar dacă a aflat toată lumea, tu îți concentrezi toată energia în a ascunde metoda? "Lăsați, nu mai știți voi! Rămâneți așa, discreți!" Pe principiul să moară scurta vecinului.

Interesant este că ajungi la 4-6 cm în doar 6 luni. Este o mare realizare, după ce ai trăit o viață întreagă în lumea microscopică. Poate oferta este pentru amibe, parameci, euglene verzi și alte organisme unicelulare. În cazul ăsta, da, mă-nclin! Chiar este o mare realizare!

Mai cred că oferta se adresează persoanelor foarte posesive, din moment ce aveți este cu literă mare. Oameni discreți a căror lume gravitează în jurul verbului a avea.

Acum îmi dau seama că toate trei anunțurile sunt legate între ele. Dacă slăbești 16 kg în două luni (lucru aberant dacă nu ai peste 200 de kg) efectul vizual o să fie mai intens. Imaginați-vă o trompă de elefant atașată de elefant sau atașată de un ponei. Eeee? Altă impresie!

Și cu un efect vizual atât de intens o să fie sigur nevoie de ochelari.

Apelați cu încredere. Mă retrag discret.

1 comments:

Irina said...

Exceptional!Desi primul si al doilea anunt nu ma tenteaza, trebuie sa recunosc ca ochelarii care fac din noapte-zi,ploaia-soare si ceata - senin la care se adauga si ochelari de Soare Polarizati (probabil vezi pana la ambii poli cu ei :P) sunt primii pe lista mea de cumparaturi! Pacat ca nu ai lasat si numerele de telefon....

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro