Ghiftuiala Pascala

Monday, March 29, 2010

Au inceput.

Campaniile pentru Fiobilin, No-Spa samd. Medicamente pentru cand mananci prea mult, prea greu, prea prost. E si normal sa inceapa. Vin Pastile si romanul stie ca trebuie sa se ghiftuiasca.

Nu ar face unul o campanie care sa incerce sa educe. Mesaje discrete ca: "nu ma baga in tine pana se vede mancarea intre amigdale", "nu mai manca precum un animal hamesit", "mai ai zeci de ani in care sa mananci", "stii cata mancare iti trebuie?", "stomacul tau este cam cat un pumn. cata mancare poti baga in el, fomistule?"
La final sa-ti spuna ca daca exagerezi din greseala, poti lua un medicament. Mare grija!

Ei bine, nu. Ei transmit urmatorul mesaj: "Baga-n tine, blambecule, pana ti se face rau. Daca nu mori, ia un medicament sa incerci de repari stricaciunile. Ca doar de-aia suntem aici. Pentru ca tu mananci ca un porc. Porcule!"

De mine iar or sa rada rubedeniile cand or sa-mi puna in fata aperitiv, ciorba, felul 1, felul 2, felul 3, felul 4 si desert. Si eu o sa le spun ca nu mai pot sau doar o sa gust din fiecare. Or sa ma intrebe daca nu-mi place si or sa-mi spuna sa mananc pentru ca este mancare de ajuns. Daca mai ajungi si in vizite ai incurcat-o. Urmeaza felul 5 si felul 6. "Trebuie sa mancati ceva, veniti de pe drum."
Da, venim de PESTE drum. Trebuie ca suntem infometati. Ca nimeni nu are zilele astea de mancare in casa.

Pofta mare!

1 comments:

cosmiX said...

:-), tare,
..."Da, venim de PESTE drum. Trebuie ca suntem infometati. Ca nimeni nu are zilele astea de mancare in casa."

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro