Barba non facit philosophum

Tuesday, October 6, 2009

Care, tot timpul, eu sunt barbos. Chit ca are 1 sau 5 mm, eu am barba. Asa mi-a rezultat.
Tot felul de oameni au tot felul de teorii privind barba. Cum ca ce spune despre tine. Uite una dintre ele.

Barba intreaga





















Ce crezi tu ca spune despre tine: Eu em scris in trecut sau scriu chiar acum cateva nuvele sau scenarii de film. Sunt un ganditor profund. Cateodata stau si citesc pentru ca-mi place sa citesc. Da, fac treaba asta. "Simti ca ti s-au umezit chiloteii?" Si sunt foarte confortabil cu masculinitatea mea.

Ce spune, de fapt, despre tine: a) In liceu am facut doar laba si ma tot bateau colegii. Uneori si colegele. M-am gandit ca daca imi las barba o sa fiu mai dur.
b) Am avut parte de atat pasarica incat m-am saturat. Si ca sa dovedesc ca pot fi extrem de penibil si tot sa pun mana pe tipe, o las sa creasca.
c) Nu deschide un pachet de la mine si, in general, nu ma deranja.

Se potriveste: tapinarilor, somerilor/oamenilor fara locuinta, psihopatilor



Ciocul






















Ce crezi tu ca spune despre tine: Sunt un pic conservator si un pic salbatic. Pot sa fac si treaba la birou dar pot sa si petrec tare. Ma bag in orice-ti trece prin cap.

Ce spune, de fapt, despre tine: Pot sa-ti spun cine marcheaza la Dinamo si, daca o sa facem sex, o sa am sosetele in picioare. Imi place grozav de mult sa te uiti la gura mea si de-aia a incercuit-o cu par.

Se potriveste: ucenicilor, preotilor tineri, bikerilor



Favoritii






















Ce crezi tu ca spune despre tine: Sunt un fel de artist care face arta creativa si sunt si un pic rebel.
Ce spune, de fapt, despre tine: Intreaba-ma despre arta mea creativa si rebela!

Se potriveste: rockerilor, oamenilor cu gheare ca ale lui Wolverine, generalilor din Razboiul de Independenta



Barba aranjata






















Ce crezi tu ca spune despre tine: Sunt un tip relaxat care tine destul de tare la aparente dar sunt si relaxat, dupa cum am mai spus mai sus. Iti aduci aminte cand am spus ca sunt relaxat? Chiar am spus. Si sunt. Relaxat.
Ce spune, de fapt, despre tine: In momentul asta e singurul lucru pe care-l am in comun cu Jason Statham dar lucrez la asta.

Se potriveste: muncitorilor in constructii, gunoierilor, oamenilor fara locuinta care au gasit un Bic in gunoi


Proaspat barbierita






















Ce crezi tu ca spune despre tine: Tin mult la aparente si am dat o gramada de bani pe aparatul ala cu 5 (cinci) lame si vreau sa profit cat mai mult de el.
Ce spune, de fapt, despre tine: Mi-e frica sa experimentez cu parul de pe fata pentru ca nu stiu ce s-ar putea intampla. S-ar putea sa creasca in petice, neuniforma si o sa arat ca dracu. Mai bine evit. Te pup!

Se potriveste: copiilor, femeilor si bolnavilor


Musca






















Ce crezi tu ca spune despre tine: Inteleg tinerii din ziua de azi. Le inteleg muzica si programele tv si filmuletele de pe youtube. Ieri am trimis un sms. Atat de cool sunt!
Ce spune, de fapt, despre tine: Maine rejucam un meci de fotbal grozav din liceu.

Se potriveste: suflatorilor in trombon, poetilor ciudati, celor cu o a doua personalitate rea


Barbita fina terminata cu cioc






















Ce crezi tu ca spune despre tine: Sunt destul de barbat sa am o barba, dar sunt foarte ingrijorat de cum arat. Petrec oricat timp e nevoie in oglinda ca sa ma fac sa arat bine si masculin. In plus, nimeni nu mai are o asa barbita in trupa mea de baieti.
Ce spune, de fapt, despre tine: Sunt arogant si enervant.

Se potriveste: membrilor unei formatii de baieti, asiaticilor periculosi, copiilor care cred ca durii au asemenea par pe fata

2 comments:

Dode A. said...

mda aparent unul din cele mai proaste posturi pe care le-am vazut si ori este facut de o pustoaica mica si prostuta care a avut numai esecuri in dragoste ori desre vreun om sa ii zicem... prost ptr ca alt cuvant nu exiasta... ai observat ca tot ce susti in blogul asta e ca barbatii cu barba cu barba scurta cu cioc sau fara barba deloc sunt niste prosti... si nici un tip de barba nu este ok... deci... gandeste putin inainte sa postezi ceva! and remember: THE INTERNET IS ONLY FOR PORN!

robin simion said...

Mda. Aparent este cea mai proasta fraza pe care am vazut-o vreodata. Ori ca este scria de tine sau de o piatra e totuna.

Daca citeai cu atentie, cu toate ca ma indoiesc ca poti face asta, dupa cum scrii, observai ca am scris ca eu am barba de cand ma stiu. Si ca astea sunt opiniile unora. Este evident ca este un post haios. Aparent esti un om care nu intelege umorul. Cu toate ca ai un blog care se numeste "Rasul e sanatos". Se pare ca tu nu prea ai ras la viata ta. Bolovanule!

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro