Respir venin de sarpe

Monday, August 3, 2009

Si asta pentru ca am o premonitie: presimt care va fi melodia auzita din toate partile in urmatoarele luni. O vom auzi la maxim din masini, la terase, in carciumi, cluburi, la radiouri, in avioane, in barci cu motor, din cusca leului de la zoo si din cuptorul cu microunde. Deschizi usa si, PAC, Agua ardiente. Deja e in heavy rotation la vreo doua posturi de radio. Poftiti!



E cam ciudat ce spune doamna. Ca un picior respira venin de sarpe si ca pe aripile vantului o sa sufle apa calda. Pregatiti-va, ca o sa ne rupa capul pana la revelion.

.

6 comments:

Anonymous said...

Hmmm...melodia nu e rea, dar nu cred ca va avea impactul pe care il prezici...a aparut de o luna si doar 2 posturi de radio o difuzeaza(Vibe fm si inca unul)!? Si, oricum, house-urile merg doar noaptea la radiouri ;)

dezmatz said...

Adik deabea veni din conced si zisei sa vaz ce mai facusi si dadui sa ascult si piesa (ca's rupt de muzica noua) si nici nu behai ala primele note ca si incepura fetili din birou: da si nooouaaaa ... si acu' topaie cu castili in urechi may Cassotis ... asta iera fomeie :)

robin simion said...

ascultati la mine ca adevar graiesc. o sa fie ca aia a lu' dj rhino si silvia - feel, care ne-a traumatizat.

the world is mine - omiti ce am spus eu - cafenele, cluburi, masini samd.

Doar Libertate said...

Dar chiar ca nu e rea DELOC.

robin simion said...

nici macar nu am zis ca e rea. doar ca o sa ne crape capul de cate ori o s-o auzim.

Bitter Tramp said...

P-asta am ascultat-o prima data la inceputul piesei Pal norte. De la Las Orishas. Si suna curat, frumos si adanc, fara tsss tsss tsss.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro