Madonna - OOPS?

Thursday, August 27, 2009

Azi-noapte, pe la doisprezece fara zece, mi-am intersectat destinul(a se citi traseul) cu alaiul de blindate si politie al Madonnei. Veneam din centrul vechi si ma duceam spre casa. Si n-am simtit nimic. Prietenii la fel.

Ajuns acasa am pornit televizorul. Hopa! Pe cele doua posturi (mai serioase) de stiri curgeau inregistrari cu fani care plecau de la jumatatea concertului. Ca nori de praf, ca sonorizare praf, ca ecrane praf, ca scena prea jos, cozi enorme la bauturi samd. Cica si la VIP au fost probleme. Daca voiai sa dansezi te asezau agentii de paza la loc. Tare!

Si azi cam asta spun si toate siturile de televiziuni, ziare, agentii de presa. Ca sa nu mai zic de bloguri.

Of, of, of! Si eu n-am fost sa vad toate astea. O sa plang in pumni toata saptamana.

Dar, va rog, sariti la gatul meu si spuneti-mi cat de tare a fost, de fapt. Si ca erau, in realitate, cativa mai sensibili la praf, altii hipoacuzici, altii cu afectiuni oftalmologice si altii cu artroza la cozi.

Cea mai tare faza: NU S-A DORIT BIS! Deci atat de incantati au fost si cei care au ramas pana la sfarsit.

6 comments:

Anonymous said...

Tare Widgetul!!!

pushila said...

pai hai sa-ti zic la prima mana: concertul a fost atat de prost incat am uitat de norii de praf, de aglomeratie de cozile interminabile si de faptul ca intrarile si iesirile nu au fost gandite si dimensionate corect. E drept ca nu am fost un fan dar nu am intalnit pe nimeni care sa fi iesit multumit de la concert. Trei persoane diferite mi-au spus "prefer sa iau jumatatea plina a paharului" ahahah okkkk.

robin simion said...

mie imi place de cei care, chiar si in situatia asta, nu mai prididesc, gatuiti de adulatie, sa o ridice in slavi.

maria said...

care situatie robin, daca n-ai vazut-o cu ochii tai? cat despre bis, n-a cantat in tot turneul. iar romanii oricum nu si-au dorit, pentru ca a fost de kkt. noi suntem obisnuiti cu show-uri adevarate, nu cu labe din astea

robin simion said...

pana si domnul bittman a spus ca a fost spectacol de aerobic. ;)

maria said...

in schimb loredanei i-a placut. ce vrei, gusturi

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro