Am atins 300

Tuesday, November 18, 2008

Aprilie 2007, Adviser, Cotroceni, Bucuresti, Romania: www.blogspot.com > new blog> robinsimion > bloggie style> confirm address> edit blog style> new post > the first post.

Asa s-a nascut blogul meu. Adica asta. Si asta e prima pagina, cu primele posturi: http://robinsimion.blogspot.com/2007_04_01_archive.html

Scriam despre un ad, niste spoturi in care jucam eu, base, copilarie, primul raliu in jurul casei poporului, niste chinezi patetici, un profesor roman in america si un psihopat de la ddtv.

Azi am observat ca am trecut de 300 de posturi. In care am injurat, admirat, laudat, criticat, ridicat in slavi, adus la cunostinta, informat, comentat, analizat, ras, inventat. Noi, in cele aproape 30.000 de vizite.

Ce mi-a placut: am ras mult si i-am batjocorit pe cei ce meritau. Sa nu uitam Gugalaii :)
Ce nu mi-a placut: cate o piranda care isi mai varsa frustrarile si, uneori, tacerea.
Ce as vrea: mai multa interactivitate. Foarte multi ati avut comentarii pertinente, haioase, intersante dar v-a fost rusine sa le postati. Un pic mai multa incredere in voi?

Ca asta a fost ideea - interactivitatea. Care daca nu e, nimic nu e.

Mai bine scrieti!

.

6 comments:

Steji said...

Da! Adica, nu. Poate, nu stiu. Adica vroiam sa zic... Niste chestii... Stii tu!

robin simion said...

Da, si niste treburi.

Alex Sache said...

Felicitari, multe posturi inainte,
ca tot am intrat in postul Craciunului.
Impreuna cu alti prieteni bloggeri reprezentati un exemplu pentru mine pe principiul "Daca asta poate... eu de ce nu?" :)

Anonymous said...

Imi place postul asta! E ceva de genul "(The) 300" iar tu esti personajul ala, Dilios, desi eu una ti-as zice mai degraba Dilius avand in vedere felul in care vezi tu lucrurile. Which as a matter of fact is not bad at all! De aceea iti urez in continuare sa ai acelasi debit verbal inconfundabil, acelasi ras necontrolat, aceleasi argumente irefutabile, acelasi discurs pertinent, aceleasi remarce acide si zeflemitoare...bla bla. NA! Mai vrei interactivitate? :))

britta said...

Esti putin emotionat???...Le cam stiu pe toate,desi am inceput sa las commenturi doar de putin timp.In mare mi-au placut mult(altfel nu le citeam) si ma bucur ca ai iesit din pasa aia in care erai foarte succint in exprimare,poate prea scurt("am fost acolo". "mult frumos".)La mai multe:)))

robin simion said...

vichynica, just perfect! keep it coming.

britta, mai am si pase, uneori nu e timp.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro