Live below the line - ziua 3

Thursday, May 23, 2013

Ieri am mâncat și mai puțin.
Am dormit vreo 3 ore noaptea, m-am trezit, am mai muncit puțin și am plecat direct într-o prezentare de pitch.

Deci am sărit peste mic dejun, am luat vreo 2-3 linguri de iaurt, pe fugă.

La prânz am mâncat, în vizită fiind, un ou fript pe două felii de pâine.
Seara am făcut fusilli cu legume și cu busuioc. Iar au ieșit gustoase. Am și donat o parte a porției generoase. 

Visez la fructe și legume.

Despre Live below the line click aici.

2 comments:

Ema said...

Pai ai trisat! Busuiocul trebuia cumparat si e cam scump, tu sigur au folosit din cel crescut in propriile ghivece! :)

robin simion said...

Nu "trebuia" cumpărat. Tot ce trebuie este ca tot ce mănânci să nu depășească 5 lei. Orice om mai are prin casa condimente sau un cartof, de pildă, din sacul cumpărat acum trei săptămâni.
Frunza aia de busuioc, dintr-o singură sămânță, dintr-o pungă de doi lei, costă 0.0000 lei. Deci intră sigur la socoteală, mai ales la câtă mâncare mi-a rămas.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro