McDonald's și Burger King = groaznic!

Friday, January 27, 2012

Jamie Oliver a învins mai multe lanțuri fast-food.

A demonstrat cum este folosit hidratul de amoniu, adică amoniac și apă, pentru a trata cele mai proaste bucăți de carne de vită care sunt vândute pentru câini în mod normal. Și asta pentru că ei au sistemul digestiv mai dur și pot rezista la E-coli, salmonela și alte boli conținute de părțile astea.

După ce e tratată, stoarsă și tocată, mizeria asta este folosită exact ca un diluant. Adică folosesc până la 50% în amestec cu carnea de calitate. Diluează carnea!

Mai au și dreptul de a nu scrie nicăieri că folosesc amoniac în proces.

În urma dezvăluirilor lui Jamie trei lanțuri au anunțat că renunță la tratarea cu hidrat de amoniu: McDonald's, Burger King și Taco Bell.

Uitați-vă la film și uitați de McDonald's și de Burger King, chiar dacă au renunțat la amoniac. Cu siguranță mai fac multe alte mizerii.

1 comments:

Anonymous said...

La multi ani! Sanatate, fericire si realizari! Sa ai un an excelent!

Andrei

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro