In ioni de argint sa ne batem

Thursday, September 3, 2009

Nu mai pot cu ionii de argint! Totul in ziua de azi este cu ioni de argint.
Pentru mine a inceput acum vreun an cand am fost intr-un pitch pentru Argenta. O vopsea lavabila cu ioni de argint care care nu lasa microorganismele sa se dezvolte.

Dupa care am vazut Nivea cu ioni de argint. Care face acelasi lucru: previne dezvoltarea bacteriilor care dau miros.


Acum vad si congelatoare, aspiratoare, pasta si periute de dinti, haine si masini de spalat cu sistem anti-bacterial cu, exact, aceeasi ioni de argint. Chiar si apa tratata cu argint.
Daca tot am ajuns la apa se spune ca si aghiasma ramane buna mult timp datorita ionilor de argint din vasele in care este tinuta sau de la crucile de argint care sunt bagate in ea. Ma rog, e alta discutie.

Deci argintul este noul trend. Sper ca or sa faca si in Bamboo sau in Fratelli cocktail cu argint si tapiterii de Ferrari tratate.
Go Silver!

2 comments:

Anonymous said...

Da,chestia cu apa sfintita e adevarata...ramane buna datorita contactului cu obiecte din argint.
Totusi, oricat de antibacterian o fi argintul, nu e bine sa ajunga in organism deoarece cauzeaza niste boli...

Anonymous said...

Mecanismul de actiune al ionilor de Ag (1+) este urmatorul: ionii de Ag se leaga de aminoacizii din bacterii si fungi. In apa Ag ionizeaza si astfel apa devine "sfintita". Ag nu este toxic decat in doze foarte foarte mari, la care ajungem daca il bem probabil. Exista si compusi din Ag care sunt toxici pentru organism, dar nu uitati va rog ca orice iese pe piata si atinge pielea omului este supus timp de multi ani inainte multor teste. So long live silver!

http://www.iop.org/EJ/article/1742-6596/146/1/012024/jpconf9_146_012024.pdf?request-id=422c967c-0d77-4608-9dda-492290d566f4

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro