Cu centura-n spate

Thursday, September 9, 2010

A mai murit un om aseara in Bucuresti. Accident. Da, da, in oras.
Sper ca va mai aduceti aminte si de cel de acum ceva vreme. Pe Magheru alti oameni au murit.
Sa nu-i mai credeti pe aia care va spun ca in oras nu are ce sa se intample. Si ca nu e asa grav daca nu porti centura . Mai ales in spate. De ce sa porti centura in spate? Ca acolo esti in siguranta. Esti fraier? Fricos? Spune, fricosule, esti fraier?

Ganditi-va ce se intampla doar la viteza legala. Masina in care esti tu merge cu 50 la ora si cea cu care aveti impact frontal tot cu 50 la ora. Rezulta 100 km la ora. Incercati doar sa dati cu genunchiul un pic mai tare in scaunul din fata (mai ales daca e audi, mercedes, bmw si cate mai au invelis dur). Sau cu fata in tetiera. Loviti-va incet de ea. Nu e placut. Acum multiplicati neplacerea pana la 100 la ora. Loviti-va de scaunul din fata cu capul, cu trunchiul, si cu genunchii, la 100 la ora.
Adaugati fracturi inchise si deschise, perforari si rupturi de organe, rupturi de vene si artere, hemoragii interne.

Nici in spate nu e sigur. Nici pentru voi, cei care nu purtati centura, nici pentru ceilalti din masina pe care ii puteti lovi.

Crash test fara centura in spate. O imbratisare aproape divina.Crash test cu centura. Parca e altceva.Un film real.Cateva spoturi si un print.

Si deja celebrul spot cu sufletele.Acum puneti centura. Pentru voi.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro