Bambi cu botul umed de sange

Friday, September 17, 2010

ATENTIE! Imagini violente.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Aseara am dat peste un post tv foarte interesant. Nu stiam cu se numeste. Am vazut doar logo-ul: F&H. O gasca de ciute, iezi si cerbi trecea linistita printr-o padure. Unele animale topaiau, altele mergeau, altele pasteau. Cam cum fac animalele in mediul lor. M-am uitat putin, era placut.

Camera s-a intors si am vazut despre ce era vorba. Niste viteji erau camuflati cam asa (nu cumva sa fie vazuti).


Stateau cu luneta la ochi, cam asa (nu cumva sa se apropie prea tare).Vorbeau in soapta (sa nu fie auziti, sa nu deranjeze caprioarele).
La un moment dat au inceput sa traga. Toate animalele au fugit in toate partile. Ma rog, nu chiar toate. Camera i-a urmarit pe doi voiosi care au ajuns langa corpul unei caprioare. Care murise. Cam asa.


Se uitau, bucurosi, la cadavru. Unul spunea ca a tras primul si a nimerit-o, dar glontul celuilalt a omorat-o. Si se uitau asa bucurosi si admirau cadavrul: ce animal frumos!
Corect, ce animal frumos a fost.

Cand vanezi arata cam asa.

De ce?
De ce sa te camuflezi, sa-ti iei o pusca (eventual cu luneta) si sa zici YES! I-am zburat creierii!
Ca nu depinde viata ta de vanatoare. Pentru ca ai ce sa mananci. Deci omori animalele astea pentru distractie. Unii se dau cu masina, altii colectioneaza timbre, altii urca pe munte, altii se dau in roller coaster. Unii omoara animale de la distanta.

Vrei sa te simti barbat? Vrei sa fii puternic, vrei sange? Lasa pusca si ia-te la bateie cu un urs! Cu un ras. Cu un cerb. Cu un mistret, poate? Poti sa ai si un cutit la tine.

Fie, las de la mine. Ia-te in pumni cu o caprioara. Nu uita ca si ea poate sa faca ceva.


Si un cerb poate sa faca asta.

Acum sa vad cat de barbat esti, impuscaciosule!

1 comments:

Anonymous said...

Acest "sport" este pentru oameni lasi si complexati care in viata de zi-cu-zi sunt niste "cocksuckeri" si prin aceasta "distractie" incearca sa arate ca au s ei c*aie.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro