Morcheeba nu este devreme acasă

Monday, October 10, 2011Da, am fost la concert. Care, de fapt, nu a fost un concert. A fost un eveniment, pe numele lui TM LIVE, despre care nu știam nimic.
La fața locului ne-am dat seama că Morcheeba o să intre foarte târziu. Adică pe la 1 noaptea. După ce a pus muzică Electric Brother, după ce au cântat cei de la The Amsterdams și după ce dura foarte mult fiecare tranziție între artiști.
Ne-a enervat și o boxă care bâzâia. De multe ori se fluiera și se aplauda pentru a se marca întârzierea.

Morcheeba a cântat bine. Doar că lumea era cam fâsâită după 4 ore de așteptare. Am văzut multe persoane care dormeau în sală. A mai încercat Skye să încingă atmosfera cu tequila. A pasat paharul ei în public.

Cel mai rau cred ca a ieșit Parov Stelar pentru că după Morcheeba se pleca în masă. Sau în pat, nici nu știu.

Nu mai știu nici cum era treaba aia cu fumatul în spațiile publice închise. Știu doar că s-a fumat în draci, din toate direcțiile. Am ajuns ca un jambon acasă.

Dacă mai vine Morcheeba și face concert separat, o să merg din nou.

2 comments:

Mihailescu Oana said...

:)) Trebuia sa te interesezi de program https://www.facebook.com/notes/tm-live/-tm-live-timetable-info-/280775145280842. Noi am ajuns mai tarziu tocmai ca sa nu asteptam. Oricum, Morcheeba a fost exact ca anul trecut. Cu melodii, cu replici cu tot. Cam urat din partea lor.

fotograf nunta mioara said...

Proasta organizare

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro