In zodia Varsatorului

Monday, July 12, 2010

Am primit un horoscop neconventional. Nu ma omor dupa zodii dar asta m-a distrat. Am facut o selectie, fiind foarte lung. Multe mi se potrivesc.


Tuturor le plac curcubeele. Copiii isi pun o dorinta cind vad unul, visatorii alearga dupa ele, pictorii le pun pe pinza, dar Varsatorul locuieste intr-unul. Varsatorul e in esenta un realist, desi adresa lui e ziua de miine, privita cu ochelari roz.

In general amabili si linistiti, Varsatorilor le place, insa, sa sfideze opinia publica si sint extrem de incintati in sinea lor cind socheaza din cind in cind oamenii mai conventionali cu comportamentul lor irational.

Poate fi incaltat in sandale, bocanci, pantofi eleganti sau adidasi si rareori isi va bate capul sa verifice daca ceea ce poarta se potriveste ocaziei. Va aparea la usa ta descult, daca asa ii vine cheful, si va ride de tine fiindca rizi de el. Varsatorii deseori adopta o tinuta bizara, pentru a-si demonstra refuzul de a se conforma normelor.

Intrebarea tipic uraniana dupa ruperea unei legaturi amoroase este "Nu putem ramine prieteni?"

Nativii iubesc libertatea si pot fi deseori extrem de amuzanti, perversi, originali, ingimfati si independenti, dar pot fi si diplomati, blinzi, intelegatori si timizi.

Uranus face din el un rebel innascut, care crede ca toate vechile obiceiuri sint gresite si ca oamenii si lumea au nevoie de schimbari drastice si revolutionare mai mult decit de orice altceva.

Nu e nimic mai jignitor decit un Varsator care se orienteaza spre alt subiect tocmai cind te-a convins ca pentru el esti cea mai importanta fiinta de pe planeta.

Astrologii spun ca ceea ce gindesc Varsatorii va gindi toata lumea peste cincizeci de ani.

Acest semn e cunoscut ca fiind semnul geniului si asa si este, caci mai mult de jumatate dintre cei mai celebri oameni ai lumii sint nascuti in Varsator sau au ascendent in Varsator. Pe de alta parte, un procentaj la fel de mare dintre cei inchisi in sanatorii de boli nervoase sau dintre cei care au sedinte frecvente la psihoterapeut sint tot uranieni.

Are un talent minunat de a calma persoanele isterice si de a linisti copiii inspaimintati. Sa fie oare din cauza ca propriul lui sistem nervos e atit de sensibil si de slab protejat?

Cind vrea sa fie singur, vrea sa fie singur, insa nu s-a retras permanent din lume, chiar daca i-a venit brusc sa-si treaca numarul de telefon la secret. Adresa nu i s-a schimbat, si nici el. Nu poate renunta prea mult timp la compania oamenilor.

Odata ce l-ai prins la inghesuiala si si-a dat cuvintul ca va veti intilni la o anumita ora, va respecta cu sfintenie ora cu pricina. Poti sa fii sigur de asta si ai face bine sa nu intirzii. El va fi acolo, cu conditia sa nu fie rapit in drum spre intilnire (ceea ce, fiind Varsator, e posibil. Acestor oameni li se poate intimpla orice, oricind. Absolut orice!)

Filosofia uraniana e ca fiecare are nevoile lui proprii, danseaza dupa propria muzica si individualitatea ar trebui respectata.

Varsatorul lupta cel mai bine cu palaria. Si-o pune pe cap si pleaca. Insa mintea lui plina de respect pentru adevar nu se va clinti nici un milimetru cind e ferm convins de ceva, in ciuda faptului ca nu-i plac disputele neplacute.

Uranianului nu-i vine foarte usor sa aiba incredere in oameni. Mai intii trebuie sa-ti intoarca pe toate fetele motivele posibile si chiar sufletul, daca se poate.

Sa nu te astepti niciodata ca un uranian sa te accepte la prima vedere. El vrea sa stie ce se ascunde dincolo de chipul tau si va pune intrebari foarte jenante ca sa afle.

Probabil ca acesti oameni vor veni acasa de la cumparaturi fara sa fi cumparat nici macar un articol de pe lista. Nativul tipic este intruchiparea legendarului profesor distrat. E in stare sa treaca pe linga sotia lui pe strada fara sa o salute daca e adincit in conversatie cu un prieten.

Cind e vorba de progresul omenirii, mintea lui e mai deschisa ca a oricui, dar se inchide ermetic cind e vorba de propriul lui comportament, care poate fi neasteptat de conservator.

O promisiune incalcata poate provoca o fisura adinca in prietenia voastra.

Rareori va minti de-a dreptul, dar te poate pacali in moduri extrem de subtile.

Tocmai cind se poarta ca si cum nu te-ar placea, atunci e pe punctul de-a se indragosti nebuneste de tine. Logic! Varsatorul place pe toata lumea.

Pina reusesti sa ajungi cu el la altar, nici tu nu esti decit un alt experiment, oricit ti-ar fi de greu sa acccepti asta. Nu te descuraja. Poate fi pacalit, in ciuda precautiei lui. Dar, inainte sa-ti incepi tentativa de a-l pacali, ai face bine sa incerci sa inveti cum sa faci fata atitudinii lui unice fata de oameni.

E la fel de posibil ca acest barbat sa-si dea brusc seama ca si-a dedicat toata loialitatea tie cind sint atitia oameni in lume care au nevoie de el. In acest caz, se va trage inapoi de linga tine pentru a-si dovedi ca nu a pierdut dragostea pentru prieteni si restul omenirii prin devotamentul fata de tine.

Mereu pornit pe analizat, Varsatorul se va intreba deseori: "Ce-o fi vrut sa spuna prin asta?" si nu se va potoli pina nu va afla. Cea mai mica umbra de mister il scoate din minti, asa ca nu te lasa pacalita de nonsalanta lui. Exista intotdeauna posibilitatea sa fie dezamagit de ceea ce descopera, asa ca ai grija sa nu tii ascunse decit lucruri care merita efortul de a fi descoperite. Daca nu, el nu se va jena sa-si exprime dezamagirea si va pleca in cautarea unui nou mister.

Fata care vrea sa puna mina pe el va trebui sa-l intrige mai intii. O carte deschisa nu-ti va stirni niciodata curiozitatea. El e atras de paginile inchise, daca se poate chiar lipite intre ele.

Sentimentul de insecta prinsa sub microscopul rece al unui savant nu e tocmai o senzatie care sa faca sa palpite de amor inima unei fete. Asa ca va ajunge sa se indrepte spre un alt barbat, mai pasional sau mai terestru, iar Varsatorul va suspina vreo doua secunde, dupa care se va orienta spre urmatoarea lui investigatie romantica. Asta daca nu i-a stirnit interesul vreo noua inventie sau o idee originala, caz in care femeile vor trebui sa mai astepte.

Nu va tolera nici o farima de oportunism la o femeie.

Inspaimintator e faptul ca un nativ extrem de suparat e capabil de actiuni socante. Si mai inspaimintator e faptul ca s-ar putea sa-l ierti. N-o face! Sau cel putin nu-l ierta mai mult de o data. El admira o femeie tare pe pozitii, daca nu e prea masculina si-l lasa sa zboare pe unde-i place, nestinjenit de promisiuni dezgustator de sentimentale si acuzatii inlacrimate.

El nu e genul care sa-ti faca curte cu gesturi extravagante. Nu-ti va veni la usa cu haine de nurca si diamante, dar viata alaturi de el poate fi la fel de sclipitoare si fara pietre pretioase. Poti sa te astepti din partea lui sa-ti ofere la prima intilnire o cutie cu alune spunindu-ti ca si-ar dori sa fi fost smaralde, pentru ca, multi ani mai tirziu, sa-ti ofere o cutie cu smaralde, spunindu-ti ca si-ar dori sa fi fost alune.

Varsatorul nu asteapta nerabdator insuratoarea asa cum un copil asteapta desertul. La drept vorbind, majoritatea evita insuratoarea cit pot de mult. Acest barbat alege o fata care stie sa fie si o buna camarada si care poate tine pasul cu subiectele care il intereseaza, inclusiv fotbalul, rebusul, caii de rasa, licuricii si pergamentele de la Marea Moarta.

Barbatilor acestei zodii le vine de obicei foarte greu sa exprime fizic afectiunea. Probabil ca vei avea mult de asteptat pina la primul sarut.

Chiar si dupa ce si-a adunat curajul sa spuna "Te iubesc", el va evita casatoria folosind toate scuzele si tertipurile inventate de mintea umana. Cind le va termina, va inventa el unele total noi si pline de imaginatie. Iti va explica rabdator ca nu te poate intretine financiar la nivelul pe care-l meriti, ca parintii lui au nevoie de el acasa sau ca nu e destul de bun pentru tine. Daca nici astea nu tin, va sustine ca viitorul e prea nesigur, cu incalzirea asta globala si cu poluarea... Daca e transferat undeva la Polul Nord? Ai putea muri de pneumonie acolo si el va jeli tot restul vietii!

Uranianul tau cu inima frinta mai degraba va varsa in tacere citeva lacrimi si-si va spune ca a cistigat cel mai bun decit sa dea buzna dupa tine, ca sa te aduca inapoi, cu ochii arzind de pasiune. Se va resemna sa traiasca fara tine cu o insultatoare usurinta. Ba chiar va pune probabil insuportabila intrebare: "Crezi ca putem ramine prieteni?". Daca spui categoric NU, probabil ca va ridica din umeri si se va indeparta incet. Daca spui da, veti reveni de unde ati pornit: la prietenie.

Poti sa incerci sa inventezi un nou mister cu care sa-l tentezi sau sa ai un succes uluitor care sa-i stirneasca curiozitatea, cum ar fi sa devii prima femeie care a ajuns pe orbita planetei Venus.
Nu ca asta i-ar schimba sentimentele fata de tine. Daca te iubeste cu adevarat, te va iubi chiar daca n-ai sa orbitezi mai departe de alimentara din colt.

Sa nu te superi daca va veni acasa noaptea tirziu, chiar si dupa ce v-ati casatorit. Prietenia e foarte importanta pentru el, iar daca prietenul e de sex feminin ar fi mai bine sa ignori acest aspect. La drept vorbind, probabil ca si lui i se pare irelevant.

Pentru copii uranianul va fi un bun prieten, care nu se satura sa-i asculte, caci tot ce fac ei i se pare fascinant. Va face calcule complicate pentru a descoperi ce capacitate pulmonara trebuia sa aiba lupul din poveste pentru a darima dintr-o suflarele casele celor trei purcelusi si-si va bate capul cu compozitia mixturii folosite de vrajitoare pentru a otravi marul oferit Albei ca Zapada.

Poate fi cu adevarat nesuferit cind se simte neglijat.

S-ar putea sa uite de aniversarea nuntii voastre, dar iti va aduce violete in ianuarie. Craciunul poate fi oricind, nu neaparat pe 25 Decembrie.

UPDATE: la cererea publicului am urcat tot horoscopul aici. Si aici o sa stea pentru 10 zile, atat cat il tine transfer.ro.

8 comments:

Maria Coman said...

vreau si eu linkul .....

robin simion said...

NU!

Maria Coman said...

publicul iti multumeste

robin simion said...

cu placere dau horoscop la tot cartierul :)

Iarina said...

Am "verificat" si la femeia Varsator!Si eu zic ca mi se potriveste!As putea concluziona ca suntem chiar foarte simpatici, cel putin dupa zodie:))

robin simion said...

simpatici, simpatici, dar cam nebuni! ;)

Adrian said...

pe cand si o vizita la ghicitoare? :P

robin simion said...

nu prea curand :))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro