Spicy shit

Monday, February 2, 2009

Vineri seara, am mers cu cativa prieteni in clubul Spice. Pe Victoriei, unde se canta live. Am mai fost acolo de cateva ori.

Cert e ca a fost cu final neasteptat. Un chelner (acelasi care ne-a impins toata seara cand trecea pe langa noi de parca nu noi ii plateam saariul) a scapat o sticla de J&B pe langa noi, care dansam. Se uita la ea, pe jos, intinsa, isi ridica privirea si ne face semnul banilor din degete, arogant, fara sa spuna vreun cuvant. I-am explicat ca, daca el e bou, nu o sa-i platim noi bautura varsata. A venit si cu seful de sala pe care l-am lamurit cum sta treaba.

Chelnerache nu se lasa si merge la un sef si mai mare. Si vine sa ne spuna ca ne cheama la el. Asta a fost prima greseala. Cum sa ne cheme seful la el pe noi, clientii cu incaltarile pline de whiskey si deranjatei de chelnerache. Enervati, ne ducem.

Care e primul lucru pe care ni-l spune baiatul paros si cu lant de argint ca pe deget care punea muzica si se numea sef? "Ba, io fraieri ca voi am mai vazut!" Ni s-a parut ca nu auzim bine si am luat foc. La care el ii spune bodygurdului din spate: "Ia explica-le tu cum sta treaba."

Moment in care noi am explodat si i-am explicat ca:
1. e o taranie fara margini sa vorbesti asa cu niste clienti
2. n-o sa vada niciun ban de la noi pe sticla lui de whiskey si ca cei trei avocati cu care eram au vazut, toti, acelasi lucru
3. poate venim cu certificat medico-legal de la lovitura de sticla in cot :)
4. n-o sa ne explice bodyguardul nimic, noi le explicam lor cum sta treaba
5. noi le platim salariile oamenilor lui care ne trateaza asa
6. am fost cu niste petreceri acolo. petreceri care i-au bagat multe mii de euro in buzunar. fiecare.
7. ca nu o sa mai recomand clubul pentru nicio petrecere, daca il vad pe vreo lista de potentiale locatii il tai si le explic oamenilor ce se intampla acolo si o sa le comunic si tuturor cunoscutilor sa fie atenti cu clubul asta

Si multe lucruri care nu pot fi reproduse asa usor.
Dupa care si-a cerut scuze si a spus ca o plateste el. Am mers la bar sa terminam ce era de terminat si tot venea chelnerul, trimis de sef, sa-si ceara scuze. L-am alungat fara sa poata scoate vreun cuvant, ca pe un gunoi ce e., ca nu avem ce sa dicutam cu el.

Deci mare atentie! Sa nu cumva sa spargeti vreun pahar in clubul Spice ca o sa incerce unul sa va dea pe mana bodyguardului de fraieri ce sunteti. Pacat de oamenii aia care isi dau silinta si canta bine.

UPDATE: Vorba lui Victor: Daca venea un student, anul 1, cu prietena de mana sa danseze, ca a auzit de clubul asta? Platea sticla sau lua bataie.

UPDATE2: De la Andra: Se mai canta live si in Coyote. Deci alternative sunt.

.

5 comments:

ralu said...

De cand si-au luat oamenii din Spice aceste mirifice fitze? Se cred functionari publici si nu le place viata de ghiseu? Ei nu au auzit de criza financiara nu? Traiesc in Congo si aici au venit in vacanta. Ce babuini!
Eh...nu-i pb, ca s-a deschis un nou club cu musizca live :) Asa ca ne mai ramane Music Club si A'Live!

Anonymous said...

E de apreciat ca nu v-ati lasat intimidati. Bravo!

robin simion said...

ralu - corect, este Music Club, este A'Live, este Hard Rock Cafe, esta ala cu bulgarii, si mai sunt.

anonimule - nu prea ne intimidam repede :)

ralu said...

da, hard rock e cel mai tare din punctul meu de vedere, dar acolo nu se mai fumeaza acum decat intr-un cort mic si meschin... :(

robin simion said...

nici in Spice nu se mai fumeaza. BU-HA-HA-HAA! Ce ma bucur!

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro