Linia-v-as strada

Friday, June 6, 2008

Uneori sunt baiat bun. M-a rugat Bubu sa-i platesc abonamentul teve. Ca e plecat si ca se intoarce duminica si ca vrea sa il mai aiba cand se baga in pat.
No problemo amigo!
M-am suit in masina, am facut 500 de metri pana langa mall, am intrat la redeseu. In afara faptului ca m-am dus degeaba(nu au fost in stare sa-l gaseasca in baza de date cu toate ca le-am dat toate cele patru(4) nume) cand am iesit, am vazut grozavia de mai jos.
Un nene a liniat - intru vesnica lui parcare cu botu-n strada - mai mult de jumatate din banda 1. Am pozat.Cand am ajuns in dreptul masinii parcate mi-am dat seama ce fel de imbecil ar fi putut sa faca asta. Genul de imbecil care si-ar "tuna" asa un amarat de Logan:

Cand sa-mi iau de mancare de la Nic(Cotroceni), am vazut ca alt imbecil a blocat calea de acces catre economat cu un cort de campanie. Vanghelie. Ca doar e economatul ma-sii! Care esti tu prost rau, ba, prostule!

3 comments:

dezmatz said...

Ce cauti tu prin Cotroceni Simioane? Sa fim vecini? :D

robin simion said...

cine esti dezmatatule? in cotroceni lucrez.

dezmatz said...

La celebra agentie de langa poarta palatului? hihihiii ... nu, bre, nu's in domeniu, p'acolo locuiesc ... la vanghele'n imparatie :D

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro