Pedeapsă doar pentru locotenent

Wednesday, February 15, 2012

A fost văzut la proteste. Un locotenent din Armata Română, îmbrăcat în uniformă. Alexandrau Gheorghe.

După asta a fost judecat în regim de urgență și dat afară din armată. Asta pentru că uniforma militară nu trebuie asociată cu proteste sau cu politică.

Am o întrebare: generalii Gabriel Oprea (actual ministru al apărării), Anghel Iordănescu și primarul Florentin Pandele (și el îmbrăcat în uniformă) ce pedepse au primit pentru că și-au făcut campanie electorală în uniformă?
Aia nu este interzis pentru gunoaiele astea care judecă în regim de urgență, după cum li se ordonă?


3 comments:

Alex said...

Asa m-am gandit si eu. Dar se pare ca actualul prim-ministru e un exemplu mai bun de om care a incalcat legile referitoare la neimplicare politica. Am inteles de la cineva care a lucrat in armata ca Oprea, Iordanescu, Pandele sunt in rezerva si au voie sa isi poarte uniforma aia care e o uniforma speciala de gala. Acum astept sa-mi confirme si altii daca e asa.

robin simion said...

Stiu ce zici. Dar e foarte putin important daca ei sunt in rezerva sau nu, sau daca uniforma e de gala sau nu. 99% dintre oameni nu stiu asta.

Au folosit uniforma pentru avantaje personale si de partid.
De toata jena.

Anonymous said...

Domnii cocotati langa logo-ul PSD nu cereau revenirea la monarhie, nici nu erau urmariti noaptea de masini negre.

http://www.ziarul21.ro/new/index.php/actualitate/eveniment/8725-ocant-locotenentul-alexandru-gheorghe-cere-dictatur-militar

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro