Ménage à 3D

Wednesday, April 13, 2011

Un american cu pielea albă a plecat în Irak. La luptă, cum ar veni. Știți voi: cu gloanțe, cu tancuri, cu tunuri, cu elicoptere și cu sânge.

Când se lupta mai abitir, a primit un mesaj de la soția lui dragă, rămasă în State. Cum că este un pic gravidă. Vă dați seama, omul a dat cu casca de pământ și cu pușca-n cască, gândindu-se că e puțin probabil să fie el tatăl.

Numai el știe ce-o fi fost în capul lui: de râsul lumii, divorț, murder-suicide sau 70 de perechi de palme (cu dosul).

Doamna i-a spus că nu își explică parascovenia prin care a rămas grea. Misterul s-a adâncit și mai tare când copilul a ieșit negru. După ce l-au spălat, tot negru era. Ptiu, drace!

Deodată, s-a făcut liniște în căsnicia lor. Dar nu din cauza murder-suicide-ului. Cucoana i-a explicat că s-a luminat. S-a uitat la un film porno 3D și de acolo a rămas. Mai ales că puștiul seamănă izbitor cu actorul principal.



Pardon? Gravidă de la film 3D și copilul seamănă cu actorul? Bine că n-a fost Robocop actorul principal, cine știe cum ieșea plodul.

La care vine tatăl, dibaci de fel, și spune: dom'le, treaba e suspectă.

Ai spune că este o reacție normală.
Dar el continuă: filmele astea 3D sunt foarte reale. Cu tehnologia de azi, totul este posibil.

Pardon din nou! Amice, ești idiot?

Tot soția a făcut și un timeline. La o lună după ce a "văzut filmul" (sic!) a început să amețească și testul a ieșit pozitiv. Chiar dacă soțul m-a crezut, mariajul ar putea fi în pericol. Dar el știe că îi sunt credincioasă.

Tind să o cred și eu. Am văzut odată o tipă care se uita la un film cu un virus îngrozitor care declanșa o pneumonie letală.

Mare mi-a fost mirarea când au început actorii să strănute!


0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro