Hot Pan - manacare sanatoasa care ingrasa

Tuesday, January 11, 2011

Tot trec peste un canal de teleshopping - Top Shop TV - care vinde tot felul de mizerii la supra-pret, pretinzand ca faci o mare afacere. Am facut adineauri niste comparatii intre situl lor si vreo doua situri care vand produse similare, dar facute de firme cu traditie. Cam toate produsele de firma erau mai ieftine decat prostioarele de la teleshopping.


Una dintre ele este Hot Pan. Adica o tabla cu capac pe care o bagi in priza. La numai 199 de lei. Ma pufneste rasul!
















Ecranul era plin de cuvinte-cheie: sanatos, hranitor, delicios.


















Evident ca apareau si oamenii care laudau produsul. Ca ce minunatie, ca ce usor se gateste, ca se mananca sanatos... Stop! Se mananca sanatos? Chiar insistau cu mancarea sanatoasa. Haideti sa vi-i arat pe cei care spuneau ca ei mananca sanatos. Sunteti pregatiti?





























































Adica niste grasi ne explica ce sanatos mananca ei. Nici macar una dintre persoanele care prezentau produsul nu era in forma. Probabil merg pe cutumele medievale romanesti care spun: gras si sanatos sau gras si frumos. Le-as face analizele celor de mai sus si i-as ruga sa alerge 100 de metri. Dar nu vreau sa-i terorizez. Mai bine sa stea infundati in canapele asteptand prajelile facute in tabla supraevaluata.
Va dati seama in ce lume traim?

UPDATE: Mi-am amintit inca ceva: toti spuneau hot pen [pen] in loc de hot pan [ˈpan]. Adica Pix Fierbinte in loc de Tigaie Fierbinte. Ne spun, fara sa vrea, ca tigaia asta e fix-pix.

UPDATE2: Am primit informatia ca scoate si fum, nu e cum spun ei, fara.

5 comments:

HOT PAN said...

se pare ca esti prost informat, tigaia imi este de maxim ajutor, dupa cum am vazut si pe internet mai multi oameni o lauda. poate o vei cumpara si tu

robin simion said...

Slab, puteai mai bine. Dupa cum arata oamenii aia nu o s-o iau niciodata! Ca sa nu mai spun de pret. :))

TATIANA said...

MARE NESIMTIRE SA JIGNESTI NISTE PERSOANE DESPRE CARE NU STII NIMIC, DOAR DUPA ASPECT. ASTA DOVEDESTE CE CARACTER AI . EU AM LUAT HOT PAN CHIAR IN URMA RECLAMEI DE LA TV, PRIMA OARA AM YIS CA RISC, DAR DUPA ACEEA NU MI+A PARUT RAU. SINCER , DOAMNA MOCANU M+A CONVINS, DIN CE GATEA IN TIGAIE, AM SPUS CA NU POATE FI O FACATURA SI ASA S+A DOVEDIT A FI, CA IN RECLAMA. ASA CA INTAI INCEARCA, APOI VORBESTE. TATIANA, TIMISOARA.

robin simion said...

Tatiana, nu ai citit cu atenție! Nu am jignit pe nimeni după aspect. Nu am spus că sunt niște imbecili doar pentru că sunt grași. Am spus doar că sunt niște grași care ne spun că ei mănâncă sănătos. Și nu ai cum să mă convingi că persoanele grase mănâncă sănătos.
Te rog să nu-mi spui că și tu ești supraponderală! Nu e bine pentru sănătate.

acelasi said...

asa o fi cum ziceti voi

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro