Un postisor pe blogulet

Monday, November 1, 2010

Alaltaieri mi s-a facut somnic. Am apasat pe butonas si am stins televizorasul. Am stins si neonul pestisorilor. Am aranjat pernuta si plapumioara. Am pus capsorul jos si am inchis ochisorii. In casa era racorica pentru ca deschisesem gemuletul sa intre aerul.
Am avut un visulet cu niste monstrisori care ma muscau de manuta. M-am trezit si manuta dreapta era amortita. I-am facut un masagel si si-a revenit, micuta. Am inchis iar ochisorii si somnicul m-a luat din nou.

Cesuletul a sunat chiar cand somnicul era mai dulce. Am apasat pe butonas si s-a oprit. Soarele arunca o luminita draguta in camaruta. M-am ridicat din patut si am mers la baita. Am facut pipilica, am facut dusulet, m-am spalat pe fatuca si pe dintisori. Mi-am aranjat perisorul. Mi-am taiat si unghiutele. Am pus si putin parfumel.

In bucatarioara ma astepta o lamaita. Am incalzit un pic de apsoara intr-o olita, am stors o jumatate de lamaita in ea si am baut-o. Am spart niste nucisoare si le-am pus intr-un castronel. Tot acolo am taiat si o bananuta. Peste am pus fulgisori de cereale. Lapticul a fost ultimul adaugat. S-au batut turcii la gurita mea. Cred ca-mi era fomica.

Mai tarziu am facut o machetuta cu un textulet si o pozuta.

La pranzulet m-am vazut cu un baietel sa mancam o ciorbita. Cu ardeias, smantanica si un pic de painica integrala. Ospatarul ne-a intrebat daca nu vrem si o fripturica de puisor, cu cartofei prajiti si cu salatica de ardeiasi copti. Eu am mancat o salatica si prietenul o prajiturica.

Dupa-amiaza mi-am pus caciulita, un tricouas si niste pantalonasi scurtuti si am fost in parculet sa alerg. Imediat dupa am mancat un merisor. Cand m-am intors acasa am mancat niste branzica, niste rosioare, castraveciori, doua oute fierte cu niste mustarel de dijon si un pic de painica.

Peste vreo ora m-am vazut cu un directoras de la o firmulita sa vorbim despre un proiectel. Urmeaza sa-mi dea un briefulet pe un brandulet dragut. M-am plimbat un piculet cu masinuta si am ajuns acasa. Cand sa bag cheita in usita blocului, am scapat-o pe jos. Am ridicat-o si era plina de prafusor. Deh, asa e oraselul nostru. Murdarel.


Pe seara am luat un pestisor. Un fileut de somonel. Am luat si niste floricele de broccoli. Am pus pestisorul in tigaita, cu un pic de untulet. Doua minutele pe o parte si alte doua minutele pe cealalta. Am oprit si olita cu floricelele de broccoli. Am mancat papica bunuta. Am servit si un paharel de vinut Beaujolais Bellecourt Chenas 2006, sa mearga cu pestiucul.

Am facut doua joculete de scrabble si am pus niste cuvintele dragute. Am baut un ceiuc si m-am bagat in patut. M-am uitat la un filmulet pana mi s-au inchis ochisorii. Am inchis televizorasul.

Mi se facuse somnic de la atatea diminutivute.

2 comments:

Anonymous said...

Bravo magarusule!
Ai avut o zilisoara foarte activa.
Ce harnicut ai fost si cate ai facut!
Sa ai o lunisoara excelenta, sa nu te iei prea in serios si sa te distrezi!

robin simion said...

E adevarat ca am zile active dar asta este o zi ipotetica. E foarte posibil sa am una la fel.

Sa nu ma iau in serios? Asta fac de 32 de ani. :))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro