Am castigat!

Wednesday, November 3, 2010

Adica asa cred. Am primit un mail care zice: Va vom contacta prin aceasta prezenta a va informa ca sunteti fericit (a) castiga (e) din adolescenti international de loterie SALVARE.


N-are cum sa nu fie adevarat. Analizele ortografica, ortoepica, morfologica si sintactica imi spun ca asta nu este un spam. Vad de asemenea limbajul ales cu grija si topica deosebita. Daca a mai ramas vreo urma de indoiala, ea este spulberata de urmatoarele:
Stiu ca nu a participat direct la loterie, dar simplul fapt de a avea o adresă de e-mail, te face o persoană care pot câştiga diverse premii. Pentru mai multe mailuri au fost discutate pe larg, în conformitate cu protocoalele de parteneri (fondatorii adresa de email). În acest scop, o tombola a avut loc şi, prin urmare, mail-ul a fost desemnat drept câştigător.

Veţi găsi pe site-ul, formularul cerere trebuie să imprimaţi, apoi reveniţi la firma MAITRE GEORGES DOUAHOU desemnat pentru procedurile vamale pentru castigatorii diferitelor sa reintre in posesia a câştigurilor lor.


Ca sa nu mai spun ca parca imi suna cunoscut si numele Maitre Georges Douahou. Cel putin imi inspira incredere.
Ma duc la Abidjan, in Coasta de Fildes, sa-mi ridic premiul. Parca ar fi, totusi, mai comod sa-i dau toate datele mele, conturi, pinuri, adrese si se descurca Maitre Georges. Am mare incredere in el.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro