Red Bull iti da scaun cu rotile

Sunday, September 19, 2010

Azi a fost ziua zborului - Flugtag. Am ajuns acolo fara prea mare tragere de inima.

A inceput cu o ora peste ora de incepere anuntata. Exact in fata trambulinei, unde eram noi, nu se auzea nimic. Boxele erau indreptate spre spatele trambulinei, de unde nu se vedea nimic. Cand fu Tica, nu fu Tache. Superb!
A vorbit o vreme domnu' Razvan si Dani. Nu stiu ce pentru ca nu se auzea. Dupa care a fost o numaratoare inversa si a aparut o duduie pe un pian alb. A plonjat.



















Mi s-a parut ca a aterizat cam rau, ca s-a lovit. Din cauza ca pianul i-a luat-o inainte, in cadere. Dupa ce s-a lovit de apa, a plutit, si Miss Piggy s-a lovit cu fundul de el. Cam tare. Si acolo a ramas, pe o parte. La un moment dat a mai miscat o mana. Nu cred ca saluta. Cerea ajutor. Ma mir ca a mai avut puterea sa salute, daca asta facea. Au luat-o direct pe targa si au plecat cu ambulanta. Mai tarziu am aflat ca are coloana fracturata, va fi operata si va ramane cu sechele toata viata. Pot doar sa sper ca vor fi cat mai usoare.

Chiar vorbeam acolo ca nu as sari peste niste materiale (lemn, plastic, metal) care m-ar putea lovi la impactul cu apa. Niciodata!

Multa sanatate, Miss Piggy!

UPDATE: Filmul accidentului, luat de pe youtube.


1 comments:

despy said...

Eveniment de rahat, organizatori si mai de rahat.Asa zisele aparate de zbor aveau mai multa nevoie de "avize tehnice". Mi s-a parut stupid faptul ca fata nu a fost in niciun fel prinsa de pian,sau sa aiba de ce sa se tina! Ea a sarit pur si simplu stand pe el, ca deh, era sexy in ipostaza aia...trebuia sa intuiasca totusi ca, chiar si in cadere libera fiind n-o sa aterizeze in aceeasi pozitie in care s-a asezat. Inadmisibil este faptul ca pe nimeni n-a interesat asta, sa impuna anumite masuri de siguranta! Rusine. Cat despre show...lumea s-a calcat in picioare si multi n-au vazut nimic. In rest, taranime si pitipongime cat cuprinde, a iesit cu scandal si a trebuit sa anunt politia caci agentul de paza nu facea nimic.
Imi pare chiar rau de saraca fata, este intr-o anumita masura si vina echipei ei dar si a organizatorilor. Fata e posibil sa ramana paralizata pe viata si pe organizatorii de la Red Bull Flutag sa-i doara in pix. Numai la noi se intampla asa ceva pentru ca suntem un popor de RAHAT.
si bomba:razvan (sau dani) facea misto dupa accident ca miss piggy e cam suparata ca i s-a rupt rochia si dresul...

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro