Click, Libertatea, Cancan - trei, doamne, si toate trei!

Wednesday, September 29, 2010
























S-a mai facut un Studiu National de Audienta. Cred ca astia-l fac special sa ne dea peste nas. Sa ne bage in depresii. Sa luam pastile si sa nu ne mai gandim la foame.

Pe primele trei locuri, evident, Click (1.258.000 cititori), Libertatea (1.183.000 cititori) si Cancan (850.000 cititori). Adevarul e pe patru si Jurnalul pe cinci. PAF!
Intru pe siturile primelor trei si iau la intamplare cateva titluri.

Click
- Adelina Pestritu vrea sa devina cantareata. Ii dai sanse? (Cine e Adelina Pestritu si ce treaba am eu cu ea si cu potentiala ei cariera?)
- Actrita Vera Farmiga ne arata burtica de viitoare mamica. (Pardon? De ce as vrea sa-i vad burta unei gravide pe care nu o cunosc?)
- Desiree se iubeste cu un fotbalist de la Astra. (La fel: cine naiba e Desiree? Si de ce ne intereseaza despre fotbalistul ei? Oricum sunt vreo 20 de gagici care si-io trag cu toti fotbalistii. Daca fac permutari intre toti si toate am stirile pe urmatorul an.)
- Catalin Maruta a ramas fara barba in direct. (Sa inteleg ca e o mare stire cand se barbiereste Maruta. E trist!)
- Rihanna, cine te-a imbracat in asa hal? (In primul rand nu ma intereseaza si in al doilea rand mor cand vad titlurile astea cu adresare directa. Imi vine sa vomit)


Libertatea
- Andreea Patrascu, viitoarea sotie a lui Cabral: Incerc sa ma obisnuiesc cu titulatura. (Cu titulatura de nevasta? Si de ce simte nevoia sa ne spuna?)
- Gina Pistol nu mananca niciodata dimineata. (E un obicei prost. Si e treaba ei.)
- Brianna: sunt fericita ca Diaconescu are incredere in mine. (Deci o printesa este bucuroasa ca Dan Diaconescu o lasa in locul lui in emisiune cand e pe la DNA. Iata ceva ce nu vreau sa citesc niciodata!)


Cancan
- Fata Morgana recunoaste: da, am avut o aventura cu "Printul". (Am mari probleme - nu stiu cine sunt oamenii astia importanti.)
- Am fost acasa la "Perversu' de pe Targu Ocna". (Pe asta l-am vazut la tv cand socotea minutele si secundele. Dar de ce a ajuns vedeta? Doar pentru ca s-a batut cu unii?)
- Traistariu: nu am incredere in sistemul medical romanesc. (Pe bune? Asta stire!)

Ajunge. Deja le-am facut trafic pe site degeaba. Nu m-am ales cu nimic.

Serios, nu pot sa inteleg. Stau si ma gandesc, incerc. De ce sa te intereseze toate cacaturile facute si spuse de tot felul de oameni? De tot felul de fatuci care si-au tras-o cu un manelist sau cu un fotbalist si au devenit vedete. De ce sa pierzi o ora citind asa ceva?

1 comments:

dezmatz said...

Ia da o plimbare cu metroul sa vezi acolo sala de lectura ... si asta-i nimic, sa vezi pe tv'uri ce se intampla ...

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro