Inna a luat teapa de 70.000 de euro

Friday, July 2, 2010

Mare tam-tam, mare, ca Inna a facut un nou clip de 70.000 de euro cu un mare regizor, Paul Boyd, care a lucrat cu Celine Dion, Kylie Minogue, Sting, Shania Twain, Tina Turner, Bryan Adams samd.

M-am uitat si eu sa vad minunea. Sincer, nu aveam mari asteptari.



Si bine am facut ca nu am avut asteptari. Un ritm banal cu brizbrizuri pe ici, pe colo. Multe de "o-o, o-o", multe de "c'mon everybody", multe de "oh yeah", si "shake your body" si cateva versuri repetate intr-una. Comerciala ca la supermarket. Asta despre melodie.

Acum despre clip. Ea probeaza niste costumatii, se machiaza, danseaza cu niste lume, sunt 30 de figuranti, 4-5 dansatori un casetofon mare, un bouncer la intrarea in club si cam atat. Pentru asta a dat 70.000 de euro? Poate daca numai fee-ul regizorului a fost 50.000. Si asta nu e deloc un clip cu care sa te duci la un mare regizor. Nu e ca si cum trebuia sa simti drama prin care trece personajul si trebuia sa fie exprimata cat mai artistic si mai creativ cu putinta. E doar lume care se zbantuie. Sunt la noi regizori si case de productie care ar fi facut clipul asta pe mai putini bani si cel putin la fel de bine.

Poate e o miscare de PR - Inna lucreaza cu cei mai buni regizori din lume, si asta pentru ca este un star international. Doar asa pot intelege.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro