Cand procurorii se imbata

Saturday, July 31, 2010

Sunt in Office la mare. Nu am avut masa, ca smecherii care se respecta. Avem o sticla pe bar. Doua tipe se baga in seama. Una, Laura, foarte prietenoasa. Se prezinta si ii spunem toti numele. Mai are o prietena cu ea. Cand pune unul mana pe sticla noastra iau foc si o apara. Si se lauda ca au aparat-o. Eu tot fac poze.

La un moment dat le fac o poza celor doua fete. Laurei ii mai facusem deja. Surprinzator, cea de-a doua ia foc. Vine la mine, foarte agresiva si-mi spune sa sterg poza. Ii spun ca nu asa se procedeaza. Moment in care imi baga mana in buzunar sa-mi ia camera. I-am spus sa nu-mi iroseasca timpul si ca o pot acuza de talharie.

Pleaca si il trimite pe unul care era cu ele, impreuna cu iubita lui. Tipul vine si imi spune sa sterg poza ca imi face probleme mari. L-am intrebat ce probleme imi face. Nu mi-a raspuns. L-am intrebat iar despre problemele pe care mi le poate face. De data asta enervat. Tot nu mi-a raspuns. Si spune ca este procuror la parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1.
Dupa cum probabil stiti sunt mereu cu avocatul dupa mine. Si asta pentru ca-mi este prieten.

Ii explica faptul ca nu are niciun drept sa-mi ia camera sau sa ma oblige sa sterg vreo poza. El ii spune ca se gandea ca poate mi-o ia el. La care avocatul ii spune ca ii sunt prieten. Marele procuror schimba placa. Ca se gandea ca poate ma roaga prietenul meu sa sterg poza. Ca fata ar fi fata de femeie procuror.

Deci marele procuror beat, care nu era in exercitiul functiunii, nu mai facea probleme mari, ci RUGA.

Iubita lui a venit la mine si isi baga unghiile in umarul meu sa sterg poza. I-am spus sa o stearga de acolo ca ma deranjeaza. Liber, cum ar veni.

A venit si fata de treaba, Laura, si m-a rugat sa sterg poza ca sa se termine totul. Am sters-o gandindu-ma la penibilul procuror beat care a trecut de la amenintare la rugaminte. Deci nu e chiar atat de tare pe cat se crede. Am continuat sa fac poze pana si-au luat toti talpasita.

Sper sa ma cheme cineva sa-l identific pe procurorul beat, pentru a-i da o lectie de comportament in spatiul public.

2 comments:

dezmatz said...

Ne-ai vaduvit de niste poze :( ... da' se pot recupera :)

robin simion said...

stiu ca se pot recupera. ar fi o treaba sa le fac si eu "probleme" asa cum au vrut ei. :))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro