Vrabia mihai viteazu

Friday, May 7, 2010

Pe strada, un pustan vorbea la telefon. M-a pufnit rasul cand am auzit ce spunea. Vorbea cu persoana de la celalalt capat al undelor despre o tipa: "Da-o ma dracu' ca nu stie sa faca nici macar o ciorba de burta!"

Dupa o pauza, inca una: "Lasa-ma ca nici gogosi nu stie sa faca!"

Cred ca zicea lumea ca-s nebun razand singur pe strada. Cum vine asta ca nu stie sa faca mancare? Asta sa fie ciurul prin care cerni potentialele iubite? Nu stie sa gateasca! Off with the head!
Unde mai pui ca s-a referit la doua chestii care nu sunt tocmai simple. Ciorba de burta si gogosi. Ambele pot da batai de cap. Nu e ca si cum nu stie sa faca oua ochiuri si cartofi prajiti.

Nu cred ca avea mai mult de 18 ani si visul lui era sa aiba o iubita care sa gateasca bine. Primul criteriu. In afara faptului ca e aberant, cel mai probabil o sa duc la o situatie aberanta: "Ba, nu-mi place asa mult de ea, imi fute capul, dar gateste bine si face curat."

Cand aud asa ceva ma ia cu crampe stomacale. Cum ramane cu: "imi place cum arata, e ingrijita, e haioasa, o duce mintea, am ce sa vorbesc cu ea, nu e toata plina de fite, ne-o tragem bine, nu are psihoze relationale cu care sa-mi futa capul degeaba, avem pasiuni comune, cand vrea sa-mi spuna ceva ce nu-i convine o face smart samd"?

Femei! Mare atentie! Apucati-va de gatit ca vine noua generatie cu sorturile pregatite! Ce mai de roboti de bucatarie o sa primiti de Valentine's Day! Ce cursuri de bucatari in vacanta de vara si ce seturi de oale de Craciun.

I see great passion in your future!

1 comments:

Mircea Ordean said...

Un observator al prezentului de apreciat...

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro