Mamaia de 1 mai

Monday, May 3, 2010

Drumul - destul de aglomerat pe autostrada. Nimic grav. Radare multe. Am scapat, ca de obicei, de aglomeratia de pe ruta Cernavoda - Medgidia - Constanta datorita drumului care o ia din Cernavoda pe ruta Seimeni - Tepes Voda - Dorobantu. E decent si gol. Nu vad niciun motiv pentru care ai lua-o prin aglomeratia de dincolo.

Hotelul - nu avea 4 stele nici daca erai pentru prima data la un hotel. Nici daca erai foarte indulgent. Si nici daca erai fumat. Patru stele nu inseama ca pui tapet, mobila noua cu scaune tapitate langa paturi, foehn, halate, papuci si gata. Ai facut din doua stele bici. Trebuie mult mai mult de atat. Cum ar fi un minibar plin, nu scos din priza. Sa nu fiu inteles gresit. Nu-mi doresc cele mai mari fite. Pana acum, de 1 mai, am stat la 3 stele. Ma enerveaza modul la care se dau stelele la noi. Dai o spaga si primesti stele. Ce a fost mai bine aici - mobila noua si peretii igienizati. In rest nu s-a simtit deloc o stea in plus. Deci Hotel Comandor is no-no.

In Office - coada mare la intrare, aglomeratie mare inauntru, multa lume cunoscuta, a fost si o pana de curent. Deci toata lumea era acolo.

In Bamboo - cu ce sa incep? Toate tunatele sunt acolo. Cred ca e cea mai mare concentratie de pitzipoance pe metru patrat. Cred ca sunt tot vanat pe trup de cate silicoane m-au lovit. Multi cetateni de etnie bruneta cu lantoace si burtoace inconjurati de pitzi romantice. Multi batrani si ei tot cu pitzi, normal. Foarte multe figuri. Cred ca eram printre cei 5% imbracati in tricou. Restul - camasari. Multe fete imbracate ca de nunta. Te asteptai in orice moment sa ti se puna o floare in piept. Au fost si spectacole. Ma rog, nu stiu daca pentru asta se duce lumea in club. Sa se uite la invartitori de flacari si la dansatoare unduitoare. A cantat si Puya. Nici asta nu-mi doream. Mi-au placut, totusi, doua replici ale lui: "Ce faceti depravatilor?" si cand canta o melodie cu femei maritate din interes a spus "Hai ca sunteti o gramada pe aici!". M-a uns la suflet . :)) Concluzie: sa mergi acolo daca esti onanist si vrei sa ai material pentru acasa.

Pe Kudos - muzica buna, soare si sambata si duminica, bere rece, vodka cu diverse si mult mai decent decat in alti ani. Adica l-am vazut doar pe unul terminat care ne ruga sa nu-l omoram. In rest lumea era destul de relaxata. L-am vazut chiar si pe Mos Craciun. De aici am dat si un status - "Farmacia Kudos elibereaza retete cu decompensare anxioasa dupa 24 h."
Concluzie: asta a fost locul cel mai tare.

La impinge-tava langa Kudos - aglomeratie. Se mancau ciorbe la greu si gratare de pui. Pe alocuri si mici. Penurie de tavi. Nema figuri. Unii mancau cu ochelarii de soare pe ochi, dar nu cred ca din cauza figurilor. :))

La Kristal - o hruba intunecata si rece unde lumea nu era la fel de vesela ca pe Kudos. Plecai repede dincolo la soare si la atmosfera.

La New Safari - icre de stiuca, fructe de mare, ton la gratar, toate bune. Vinul alb al casei - prost.

La Scoica Land - mare minune! Cu toate ca era aproape plin pe la 5 dimineata, un ospatar s-a miscat ca in filmele cu ninja. Ciorbe, aripioare, ape au venit in pas alergator.

Lasand la o parte micile mizerii, a fost ok. Soare, mare, muzica, prieteni, fun. Astept cu interes sezonul.

PS: Cred ca am inventat si o culme, aici. Culmea coregrafiei: Sa inveti un avocat sa danseze la bara.

1 comments:

Anonymous said...

Si Mos Craciun cum se prezenta?:)))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro