Dry cleaning?

Tuesday, May 25, 2010

Mama mea e pasionata de televizor. Mai nou e foarte pasionata de calculator, internet, messenger si Conquiztador. Mai exact, daca nu-mi raspunde la telefon, stiu ce o sa-mi spuna cand ma suna: "eram intr-un joc, mama" sau "incerca unul sa-mi darame turnurile" sau "hai ca i-am batut".


A fost o mare tragedie acum vreo saptamana cand m-a sunat cu vocea tremuranda ca nu mai merge calculatorul. Dupa cateva intrebari i-am spus ca, cel mai probabil, este sursa arsa. A doua zi m-a sunat ca ea isi cumpara alt calculator ca nu poate sta fara. M-a pufnit rasul. Auzi la ea, sa cumpere un calculator nou pentru ca i s-a stricat sursa care costa vreo 50 de lei. Ce face dependenta din oameni! O haoiasa. A costat-o 70 de lei reparatia. Mai bine decat 1000 de lei pe un calculator nou.

Zilele trecute m-a sunat iar cu vocea tremuranda. Ca a bagat lenjeria de pat la spalat. Si ca dupa ceva vreme a auzit zdranganeli in masina. Am zis ca i s-a stricat masina de spalat. Dar nu. Deodata cu lenjeria a bagat si telecomanda televizorului. Si au intervenit niste probleme: televizorul celalalt are culori mai urate si nu are sleep. I-am spus sa imi dea codul de pe ea ca ii gasesc una la fel sau compatibila. Am si gasit pe net incepand de la 10 lei.

M-a sunat mai tarziu sa-mi spuna sa nu mai iau telecomanda. Am crezut ca a gasit acolo. Ei bine, nu. Telecomanda ei, rostogolita 90 de minute in apa calda cu detergent, merge. Absolut perfect.
As vrea sa o arat tuturor si sa o declar Telecomanda Anului 2010.
























PS: Am pastrat totusi linkurile cu telecomenzi pentru ca am senzatia ca o sa oxideze mai devreme sau mai tarziu.

5 comments:

Iarina said...

saluuut!...am si eu o intrebare informativa :D long story short, ti-am mai citit unele dintre articole si printre ale "informatii" pe care le-am prins am inteles ca esti din Slobozia. Intrebarea e: unde si-a reparat mama ta calculatorul in Slobozia?(sa ma scutesc si eu de un laptop nou si de o factura incarcata poate in Bucuresti):D

robin simion said...

hello. habar nu am unde si l-a reparat. a ajutat-o un var de-ai mei. eu sunt in bucuresti de vreo 12 ani. cred ca gasesti pe google.

Iarina said...

ok, merci! ramane sa caut cum zici si tu sau iau orasul la pas cand ajung acasa!spor la gatit!

robin simion said...

Multumesc. Au iesit bune. :)

Iarina said...

Chiar aratau bine...desi clatitele pareau/aratau mai mult ca lipii libaneze (ceea ce e si mai de bine ;))!tasty!

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro