Spalarea cu detergent pe creier

Wednesday, April 28, 2010

TOTB a facut un test cu detergentii "aia buni" si cu "unul obisnuit". Ariel, Persil si Dero.

A murdarit 3 tricouri cu cafea, vin, iarba, magiun, carioca, pix, ketchup, portocala. Le-au lasat o ora sa se impregneze dupa care le-au bagat la spalat impreuna cu alte haine pentru a asigura volumul pentru o spalare optima. Programul a fost la 60 de grade timp de 1h si 45min. S-a spalat in aceeasi masina. Uite ce a iesit.

Ariel inainte


















Ariel dupa

















Persil inainte



















Persil dupa


















Dero inainte


















Dero dupa


















Niciunul dintre detergenti nu a spalat perfect. Petele ramase puteau fi trecute cu vederea la o privire superficiala. Deci toti spala cam la fel.

Un specialist spune ca si treaba cu apa dura e o prosteala. Apa din Bucuresti de ex. are 6-7 deci duritate in zona mediu-joasa.

Despre clacar: un tip a comentat ca masina lui s-a stricat dupa 13 ani de folosire si a dus-o la cineva la tara care a spus ca o repara si o mai foloseste cativa ani. Cand a desfacut-o nu avea calcar depus nicaieri. Era defecta o piesa electronica de la programe. Deci nu e calcar in Bucuresti - sectorul 1!

Ca sa nu mai spun ca detergentii de la noi sunt de calitate mai proasta decat cei de afara. Ca multe alte produse de altfel. Smecheria sta in cantitatea de substanta activa. La un detergent mai ieftin pui mai multa soda si mai multa sare.

'ti-ai dracu' cu reclamele voastre! :))

2 comments:

Anonymous said...

Foarte interesant articol.
Nici unul dintre detergenti nu a eliminat petele!
Au curatat tricourile, dar petele se mai observa.
Din pacate, majoritatea produselor din Romania sunt inferioare calitativ celor din Europa de Vest.
80% din cafeaua din Romania este contrafacuta. Amestec de cicoare si naut.
Prin expertiza de laborator, majoritatea produselor din Romania sunt contrafacute, inferioare calitativ celor din alte tari din UE. Dar cine e fraier si se lasa influentat de reclame...
Weekend placut!

Anonymous said...

Hai sa-ti dau un pont. Si cu Vanish daca dai, tot raman pete, mama lor de pete:))) Poate apare ceva cu particule inteligente de argint care patrund pana in profunzimea petei ii da o mama de bataie si o face sa iasa d-acolo...

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro