Cinema Pity Cotroceni

Monday, March 8, 2010

Chiar ca e pacat. Am incercat sa fac o rezervare prin telefon. A sunat vreo 30 de minute ocupat. Dupa care a sunat si mi-a vorbit robotul in timp ce eram pe hold. Mult timp. Nu inteleg cum vine asta: mai intai suna foarte mult ocupat si dupa aia te tine pe hold. Adica tot ocupat. WTF? Cea mai tare faza: dupa ce m-a tinut pe hold vreo 5-10 minute mi-a dat cu ton de ocupat. Si s-a intrerupt.

Dupa care am intrat pe site. Sa le cumpar direct acolo si sa le iau de la automate cand ajung la cinema. Sa nu mai stau la cozi. Le-am cumparat, am ajuns la automat si imi cere numarul de telefon. Surpriza: "Nicio rezervare nu este asociata acestui numar". Am mers la casa si ii spun omului toata tarasenia. Ma invita politicos sa stau la coada pentru rezervari. I-am spus, nu la fel de politicos, ca de-aia am platit deja biletele online. Ca sa NU mai stau la coada. Atunci si-au dat si ei seama ce scop are cumpararea online si mi-au dat biletele rapid.

Cred ca e cel mai prost sistem de rezervare/cumparare. Alta data nu mergea softul de cumparare online. La cati bani au bagat acolo (si la cati bani fac - salile sunt cam pline) nu-si permit niste linii telefonice in hunting sa nu mai sune ocupat. Si sa mai ia doi oameni care sa preia rezervarila ca sa nu mai stai pe hold pana se blocheaza conexiunea. Si sa faca softul sa mearga bine.

Acum ceva de bine: am fost la Shutter Island. Scorsese. Mergeti, dar luati-va rezerve de apa si mancare. Dureaza 138 de minute. Si are tensiune, twist si cadre destepte. Nu e un film tocmai usor.

Inca ceva de rau: ati observat cate de tare vorbesc unii la film despre orice din viata lor? Erau vreo 3 bajeti langa mine care au intat in sala gresita, cred. Voiau la o comedie proasta. Am luat atitudine si le-am comunicat sa vorbeasca mai incet. S-au uitat atat de mirati la mine fara sa poata scoate un cuvant. Si asa au ramas pana la final. Cred ca nu le-a venit sa creada, erau muti de uimire. "Da ce-am facut?" era intrebarea care-i bantuia. Ma asteptam sa comenteze la final. De-abia asteptem! Dar nu, au plecat repede.
Si pentru cei care cred ca daca vorbesc incet la telefon e ok: NU E OK! Il aud pana si pe cel cu care vorbesti si nu te aud pe tine? Dar ei nu au problema asta pentru ca nu au nici educatia necesara. "Daca pot parca oriunde vreau eu de ce nu pot vorbi la telefon oriunde vreau eu?" V-as baga telefoanele pe gat in timp ce v-as invata despre modul silentios si despre SMS-uri pentru urgente.

Toate astea cand filmul costa 24 de lei si un amarat de suc si un popcorn inca pe atat. Ca nici nu mai sti exact care e afacerea lor: filmele sau floricelele? Cel putin 50 de lei ca sa te enervezi cu rezervarea si cu mujicii din sala. I-as boicota un pic sa vada cum e sa reduci preturile si sa ai un adaos de 10-20% la adiacente (popcorn, suc, nachos) si nu de 500% si chiar mai mult. Ca un cos de popcorn costa 1 leu si ei il dau cu peste 10. Merge treaba cat timp se ingramadeste poporul.

Cam multe parti negative pentru doar una pozitiva. O fi dragut mai rarut?

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro