Cauta-m-ati la status

Thursday, March 25, 2010

De cateva zile imi tot vin niste mesaje de la niste situri cum ca cineva ma cauta sa vada daca-s invizibil pe messenger.

Numai ca nu exista vreo persoana pe lumea asta care sa-mi poata spune: HA! Te-am prins! Esti invizibil. Pentru ca as intreba-o pe acea persoana daca e bolnava psihic. Si grav.
Daca sunt invizibil inseamna ca nu am chef, timp sau stare sau orice altceva sa stau pe mess. E atat de simplu. Si la mine nu sunt unii pusi pe vizibil si unii pe invizibil. Toata lumea in aceeasi oala a statusului. Imi spunea cineva, foarte serios, sa nu mai stau invizibil data viitoare cand vorbim. I-am explicat ca "Sorry, no can do!"
E adevarat, totusi, ca as putea uneori sa vorbesc numai cu anumite persoane. Asa, din invizibilitatea mea. Din nou, este alegerea mea. FUCK OFF!

Daca vrea cineva pot sa si cant in timp ce dansez ca nebunii: Suuunt in-vi-zi-biiiil! Suuunt in-vi-zi-biiiil! Suuunt in-vi-zi-biiiil! Suuunt in-vi-zi-biiiil! Suuunt in-vi-zi-biiiil! Suuunt in-vi-zi-biiiil!
Verificati-ma, deci, in continuare. Nu o sa neg vreodata ca am fost invizibil. Puteti mai simplu sa ma intrebati: Esti invizibil? O sa va spun ca sunteti nebuni, ca nu exista oameni invizibili. Sau nu stim noi de ei inca.

Nebunilor!

3 comments:

anka_prodan said...

e clar!! tre' sa canti asta la warminghouse party-ul meu :))) in pijamale!:)))

robin simion said...

se rezolva! :))

Anonymous said...

nu am realizat pana acum cat de bun e internetul ca subiect de roman. tu ai scoate unul destul de bun. dar ti-ai pus problema, ca faptul ca te deranjeaza atat de mult, inseamna si ca te streseaza, ca-ti provoaca griji pe care nu ar trebui sa le ai? pe mine da, recunosc, la culme. imi mananca prea mult timp, mai bine ma intalnesc cu o singura persoana intr-o zi decat sa vorbesc cu 10 pe internet. eu sunt cu totul invisibila pe messenger pentru ca nu-l deschid, si acum ca au pus messenger si pe mail, il inchid din start. daca vrea cineva sa vorbeasca cu mine, sa o faca, dar nu pe internet.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro