Vineri - prost

Monday, January 25, 2010

Mi-a intrat un domn in fund. Vineri seara. Nu prea tare. Nu a putut sa mai opreasca atunci cand eu am oprit la trecerea de pietoni: "Sefuleeee, nu mi-a tinut, neam!" Si a repetat asta de vreo 3 ori. El fiind intr-un Nissan Pathfinder. Nu ca ar avea vreo importanta pe o straduta plina cu zapada si gheata.


Dupa faza cu "sefu'" a inceput sa-mi spuna ca lucreaza la Ministerul de Interne si ca trebuie sa faca o multime de rapoarte daca il pun sa mergem la asigurare. Nu m-a intimidat si, a doua zi, cand am vazut ca imi scartaie discret bara din spate, am mers la amiabila. Cine spune ca nu am avut patru ore de pierdut sambata dimineata? Ca am avut. 4 ore. PATRU ore! Imi venea sa le dau foc. Si din nou am dat peste specia jenant de figuranta numita Inspector de dauna. Nu inteleg de unde le-a rezultat lor ca pot fi figuranti. Ca oricine poate sa completeze niste hartii si sa faca niste poze. Chiar ORICINE.

Am fost inspirat ca nu mi-am facut bara acum vreo 2 luni cand am gasit-o frecata. Mi-am spus ca trebuie sa treaca iarna ca cine stie ce se poate intampla. Si se intampla. La drum!

1 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro