Austria - episode two

Tuesday, January 19, 2010

Ne-am trezit si ne-am uitat pe geam. Se vede un munte cu varful inmuiat in soare.


















Iesim. Masinile pornesc tusind la -17 grade. Ajungem la prima cabina de jos. Statiunea incepe sa se micsoreze sub noi. Deja incepe sa ne placa. Cu toate ca e o zi destul de intunecata.























La statia de mijloc suntem pe la 2600 m. Nu mai e padure. Doar zapada, gondole, teleschiuri, protecti de avalansa, restaurante si bezmeticii care populeaza totul.






















Am continuat sa urcam si am ajuns la primul varf de peste 3000 m. Gaislachkogl - 3058.


















In departare se vede o alta statiune. Oriunde te uiti e o alta statiune. Ca la noi. :))


















Am facut niste coborari. Cea mai lunga partie era din varf pana la statia de jos si avea 10 km.


















La 1 am mancat acolo sus, la 3000 si am mai facut alte coborari. Mult frumos. Partiile foarte bine semnalizate, instalatii multe si perfect functionale, zapada destula si organizare aproape perfecta.

Inapoi la hotel am coborat in Oaza, la subsol. Unde sunt 3 tipuri de sauna.
















Si o zona de relaxare post-sauna. Unde stateai intins, in semiintuneric, cu muzica in surdina si cu un flux de aer racoros care iesea din fantele de deasupra fiecarui sezlong. Normal ca au iesit discutii din cauza hainelor. Adica nu ai voie sa intri imbracat acolo. Unii din gasca noastra intrau cu costume de baie si au fost reclamati de niste austrieci.
















Partea rea e ca ne-am cam obisnuit cu sistemul asta: schi, sauna, somn, mancare, hahaiala, somn. Maine e o alta zi. Mergem pe celelate varfuri de 3300.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro