Simple minds in zapada

Wednesday, December 16, 2009


Sa incep cu ce-a fost rau: organizarea. Execrabila! De la locatie pana la scarile pline de gheata pe care cadea lumea. A fost frig. Foarte frig. Solistul a stat cu paltonul pe el. A si spus la un moment dat it's cold but we're having fun. La toalete era sapun intr-un singur dispenser. Surprinzator era ca, in sala mare plina de chiuvete si oglinzi, nu era niciun suport pentru servete de hartie sau pentru uscator de maini. Deci au exclus din start varianta stergerii pe maini. Sala Polovalenta arata oribil, murdara, neingrijita. Niste bannere cu Magic FM si cu Coca-Cola luate de la alt eveniment. Pentru ca erau mai mari decat locurile unde erau puse. Se vedea ca dracu'. Mi s-a luat de concerte in Polivalenta si in Sala Palatului.

Partea buna: trupa a facut o figura frumoasa(sic!) si publicul a fost foarte viu. Mi-am adus aminte multe piese. Sunetul a fost tot mai bun pe masura ce cantau. Chitaristii schimbau la chitari intr-una si negresa cu rochie scurta se agita sa nu inghete.
Sunt convins ca astia au fost mai buni decat Banica (a avut concert in acelasi timp).

Ce trupa urmeaza?

PS: Nu uitati ca vreau sa fac echipa sa mergem la Cirque du Soleil in Austria, Italia sau Germania intre ianuarie si aprilie.


0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro