It's a good year

Thursday, December 17, 2009

UPDATE: Vreau sa ii multumsc inca odata domnului Good Year fara ajutorului caruia nu as fi putut sa ies din troianul din parcare. Ii mai multumesc si pustiului Ultra Grip in etate de 7+ datorita caruia nu am intampinat nicio problema pe zapezile din trafic si am parcat intr-un troian de zapada langa fima. Ma inclin.

Azi-noapte aveam in sfarsit cauciucuri de iarna. Dupa o aventura de doua zile (stiu, m-am trezit in ultimul moment ca alte 1.500.000 de loaze din oras) in care nu ma gaseam decat cele mai scumpe sau cele mai ieftine si cozile de asteptare erau cat doua A4 si 4-5-6 ore de asteptare, am reusit. De la un Bubu am primit un numar de telefon si asa am gasit cauciucuri (dupa o atenta selectie pe net cu verificat testele facute de nemti). Din vitrina cu produse am ales Goodyear Ultra Grip 7+ si am dat 400/buc.























La ora 1 noaptea am fost la vulcanizare non-stop si le-am pus. Nu mi-a venit sa cred cand am plecat de acolo: tractiune incredibila, nu mai fuge fundul si frana e frana. Am cautat cele mai mari troiene si cele mai necuratate stradute - nicio problema nu am avut. Radeam singur in masina.

Le recomand cu convingerea ca merita 100 de lei in plus fata de Sava, Fulda samd.
In weekend ma duc la schi. Bring it on, winter! Voom, voom!

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro