Vodafone taie costurile inutile

Thursday, July 23, 2009

E adevarat. Sa va spun, totusi, care costuri nu li se par inutile.
Am gasit in cutia postala 3(trei) plicuri cu logo Vodafone. Hm! Stiam ca nu am platit factura inainte sa plec. Le-am desfacut.


















In fiecare dintre ele era cate o instiintare. Identica, emisa in aceeasi zi, primita in aceeasi zi. Se numea "Instiintare privind depasirea termenului de plata a facturii". Si ca am depasit, ca o sa platesc 0.5% pe zi, ca o sa platesc taxa de reziliere daca sunt in perioada contractuala fixa, ca o sa ma dea la Preventel si "Furnizorii din acest sistem vor avea dreptul sa refuze incheierea de contracte pe viitor". WOW! Mi-e o frica...

Tot pachetul asta de beneficii pentru nesimtita suma de 57,79 lei (577.900 lei vechi pentru cei care nu au reusit nici pana acum sa invete banii). Pai la suma asta cred ca e poza mea pusa prin toate sediile Vodafone: "Acest client cu vechime de peste 10 ani a adunat, pe spatele nostru, o datorie de peste 57.79 lei. Fie ca el sa devina un exemplu pentru amaratii care ne datoreaza maruntis de zeci de mii de euro. Robin Simion! Suntem cu plicurile pe tine!"

Uite-atat de frica-mi este:


















I-am sunat si le-am spus, arogant, sa-mi opresca din puncte ca am o gramada. V-ati prins. Nu se poate. Trebuie sa anunti cand vrei sa platesti cu puncte cu o luna inainte. De parca asta e principala ta grija. Le-am platit electronic sa le ajunga banii imediat ca ati vazut cat de frica-mi este.

.

2 comments:

Steji said...

S-or fi gandit ca daca-ti trimit aceeasi instiintare de trei ori, te sperie si fugi repede-repede sa platesti. Si au avut dreptate.
Datornicule! Vrei sa dea Vadafoana faliment si sa ramana juma' din populatia Romaniei fara mobil? Cum is mai suna fetitele de clasa a III-a, a IV-a parintii sa le spuna ca Ionel le-a tras de codite, a?

DeeDee said...

Pfff, ai noroc ca nu au trimis Spiridushii Raketzi dupa tine. Te-ar fi urmarit peste tot si "Bang! Un deget!". Ma, la asa suma, eu ma mir cum mai mergi linistit pe strada si n-ai remuscari care nu te lasa sa dormi noaptea... :)))
Pe mine, pt o intarziere de 7 zile si o suma de 34.30 RON ma sunau in fiecare zi si imi dadeau mesaje amenintatoare, dar nu prea m-au speriat, asa ca a mai trecut o saptamana :))
Vad ca tu esti persoana importanta, daca ti-au trimis nu o scrisoare, ci TREI! :)))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro