Niste taranci proaste...

Wednesday, June 3, 2009

...in numar de 4 s-au bagat pe contrasens pe o strada din spatele Marriott-ului pentru ca ele nu pot sta in coada ca toti fraierii care nu fac sex pentru mertane din clasele S si ML. Ele fiind aranjate, bilbilite, blonde toate, mobilele la ureche toate, masinile spalate de te orbeau, haine de multi bani pe ele. Sa nu uit: si pentru banii aia de tzoale tot sex au facut. Cu niste baieti pe care nu ii plac in mod special. Doar in mod financiar. O munca cinstita de haimana de Bamboo si Fratelli.
Totusi, asa aranjate si imbuibate cu bani de baietii pe care nu-i plac dar cu care fac sex pe bani, au gasit de cuviinta sa blocheze contrasensul pe o strada aglomerata pe sensul lor. Si, cand au venit masini din fata, au ramas ca imbecilele pe loc, toate in rand. Probabil a fost un soc din mai multe puncte de vedere:
1. Nu avem liber din oficiu pe contrasens? Ca noi facem sex pe bani si pe masini!
2. Daca vine cineva din fata nu se da la o parte sa trecem noi? Pai noua ne plac banii veniti ca prin farmec. Bani trupesti. Bani munciti!
3. Cum adica sa ma opresc acum? Ce fac? Sa sun baiatul cu banii sa vina cu elicpoterul sa ma ajute?
4. Ce semne imi fac cei care vin pe sensul lor? Sa dau cu spatele? Pai nu stiu asa. Eu dau cu spatele (bine) numai pentru bani. Ca sa am haine si masina. Ce daca sunt imbecila? Dati-va la o parte, mujicilor! Saracilor! A dreacu pleava. Ba! N-ai bani nici sa mergi pe strada! Eu fac sex diseara si mai castig o saptamana.

Prima dintre ele s-a oprit in dreptul meu. Am dat geamul jos. Suparata, l-a dat si ea. Am intrebat-o unde se baga, de ce, daca se simte injosita ca sta la coada ca toata lumea si mai multe astfel de intrebari. Mi-a raspuns latrat: Ba, io fac ce vreau io pe carnetul, banii si masina mea.
Eu i-am spus ca este o taranca proasta care nu intelege nimic. Si as mai avea cateva precizari: masina nu e chiar a ei, banii nu sunt chiar ai ei si de carnet sunt aproape sigur ca l-a luat pe spaga. Deci degeaba te umfli in pene cand faci sex pentru tot ce ai. Nu ar putea sa faca sex si pentru bun-simt, modestie si prestanta?

Au facut ce au facut si s-au strecurat pe langa cei cativa care mergeau pe sensul lor si au ajuns mai in fata, insistente, si cand au ajuns la Academia Militara au facut stanga tot pe breteaua de contrasens ca sa poata face dreapta inaintea tuturor oamenilor din lume, sistem solar, galaxie si galaxii invecinate. Surpriza! Nu le-a lasan nimeni sa se bage si am ajuns inaintea lor. Si am intrebat-o prin parbriz: Ti-am zis ca esti taranca proasta? Si am batut cu degetul in cap. S-a uitat deranjata in alta parte. Cred ca nu a inteles nimic si de-aia.

Inca o zi inceputa cu gunoaie. Sa ne relaxam. Wuu-saaaa! Guuus-fraaa-baaaa!

.

1 comments:

felicia said...

m-a uns pe suflet ce ai scris! nu le mai satura Dumnezeu...

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro