Maruta e vesnic la cap

Friday, June 26, 2009

Acum, ca a murit Michael Jackson, apar tot felul de oameni cu tot felul de declaratii post-maicaliene. Cel mai nezdravan la cap mi s-a parut Maruta. El era stupefiat si a spus "Credeam ca Michael Jackson e vesnic". M-a pufnit rasul. Ce sa fie in capul lui?

Orice om cu procesele cognitive la el si-a dat seama de multi ani ca MJ e pe panta finala. De-abia mai mergea, de-abia mai vorbea si nu mai spun cum arata.

Poate o sa-mi spuneti ca se referea la vesnicia lui in constientul universal al muzicii si dansului. Aia e adevarata. Ca a batut recorduri dupa recorduri si a inventat miscari de dans. Dar asta nu are nicio legatura cu moartea fizica. El chiar va ramane un mare performer ca ne place sau nu.

Sa-nteleg ca Maruta credea ca MJ nu va muri niciodata? Asta chiar se putea intampla intr-un fel: la modul la care se infofolea, cu palarii, ochelari, masti, broboade, putea sa moara si sa continue altcineva sa apara infofolit.

Imi place cum, presa, e toata numai "marele artist", "zeul", "enormul", "everestul" dupa ce, ani de zile, asteptau numai gafe din partea lui. Cum se intampla de obicei: nu mai spui nimic despre un mare artist si, cand moare, dai ochii peste cap, dimpreuna cu fustele, cazi in genunchi si te rogi de audienta.



Maruta, get real!


UPDATE: A aparut si Tatulici si ne-a vorbit numai despre pudra. MJ era plin de pudra. Se simtea cand intrai in apartamentul din Snagov, in masina cu care umbla si chiar cand dadeam mana cu el. Atat a retinut el: pudra.

.

3 comments:

Anonymous said...

Uite o stupizenie despre 'viata' lui MJ: http://www.beatlelinks.net/forums/archive/index.php/t-15482.html

Anonymous said...

+ mtv nu i-a mai difuzat clipurile de secole, iar acum i-au facut weekend special. M(tv) is for Michael

robin simion said...

asa se intampla mereu. vivat audientia.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro