M-am saturat

Thursday, May 28, 2009

De tiganii care au parcarile lor personale si ar vrea bani ca noi sa parcam acolo. Dar ii inteleg. Piranda le-a crosetat pe toate in cort stand rezemata de crupa calului. Cum se facea de 20-30 de masini dadea fuga, tiindu-se de fuste, ba la Universitate, ba la Unirii si o asternea pe marginea strazii. Dupa ea venea puradelul cu galeata cu vopsea ca doar nu o lasa nemarcata. Daca nu au vopsea fac pipi. Trebuie sa lase un semn ca e a lor. Mare noroc avem cu ei. Unde am parca altfel?

Imi place ca tiganii reguleaza si parcarile de la Tribunalul Bucuresti. I-am vazut azi. Parca si vad avocatii, judecatorii sau procurorii ghidati de un tigan cu plete lipicioase, tricou colorat, pantaloni de shtofa si pantofi luciosi cu varful in sus: Onorata instanta, imi dati un leu ca am grija de masina, sa moara mama.

Cand aud tigania aia cu am grija de masina mi se pune pata pe creier. Ce bine ca n-am pistol. Dau voie oricui care ma va vedea vreodata ca dau bani brunetilor sa ma taxeze cu 100 lei pe loc.

.

1 comments:

Anonymous said...

Nu esti singuru care s-a saturat de ei, dar traim in tara nimanui....fara legi...doar cu tigani si tigani..mi-e scarba de Rromania si de locuitorii ei

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro