La Fratelli canta dinozauri

Sunday, May 10, 2009

Sambata seara. Muzica destul de buna, ne hahaiam. Deodata apare unul pe scena care ne spune ceva despre o surpriza. Care consta in muzica live. Cin' sa fie? Aflarea numelor a adus, intr-adevar, surpriza. Auuureeeliiiiaaan Teemisaaaaan! What? Daaaaniiieeeeel Iooordaaachioaaaieeee! Pardon? Mihaaaai Constaaantiineesscuuu! Astia glumesc? Cica o seara de aducere aminte. Ce sa ne aducema aminte? Ca nu de-aia am venit. Drept e ca Temisan arata cam la fel. Iordachioaie era un dezmat al simturilor: chel, cu plete pana la tate, gras, asudat si cu scapari puternice de voce. Pana la Constantinescu nu am mai stat. Nu cred ca el era sarea si piperul: Iubiiti si cainii vagabooonzi! :))
Il tot laudau pe un compozitor - George Natsis - care canta la clape. Ma simteam la Mamaia '93: muzica - Cornel Fugaru, versurile - Andreea Andrei.

Can am plecat noi era buluc la usa. Cred ca au vrut o seara altfel. Si au reusit o faca asa. Adica cu mai putina lume. Poate vor ca targetul lor sa creasca in varsta. E si asta o strategie.

.

6 comments:

Roxana said...

mai.. din cate am vazut, ei au avut intentia de a fi diferiti prin ideea ca Fratelli e un club care iti ofera relaxare http://www.onemagazine.ro/features/one-man/868423-fratiifratelli

uite asta se intampla cand pozitionarea se face in concepte vagi.. relaxare poate insemna si o seara cu temisan, constantinescu si iordachioaie atunci cand uiti ca de fapt tu ai un alt public-tinta

bun.

CalinaG said...

Tu cati ani ai? Te intreb pentru ca privindu-ti poza observ ca si tu faci parte din generatia dinozaurilor.

robin simion said...

dinozaurul nu sta in fizionomie. sta in mentalitate, adaptabilitate, draga calinag. pupa-l pe aurelian din partea mea.

Anonymous said...

La fel, conceptul de 'taran';nu consta in locul unde stai,ci in mentalitatea ce o ai ;)

Anonymous said...

De unde cunoasteti voi mentalitatile acestor oameni? Vorbiti despre ei de parca ati fi trait toata viata impreuna in aceeasi casa! L-ati cunoscut personal macar pe unul dintre oamenii astia? Ati schimbat macar doua vorbe cu ei? (Si nici asa n-ar fi suficient sa va faceti o parere pertinenta).

robin simion said...

nu ma refer la calitatile morale ale lor. sunt convins ca pot fi niste oameni deosebiti. din punct de vedere artistic ma refer... au cam ramas in anii 80 sau inceput de 90. si lucrul asta nu poate fi contestat. poate imi spui tu, anonimule, niste realizari muzicale deosebite ale lor. unii dintre ei au ajuns backing vocals din "vedete".

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro