S-au strans 5% din semnaturi

Wednesday, April 8, 2009

Adica 51 de voturi. Si asta pentru ca ma duc cu ea la primarie cand se strang 1000. Mai jos nu are sens. Deci, daca va dearanjeaza scuipatorii de semnite in parc si covorul de coji pe care va plimbati sau alergati, semnati-o, dati-o mai departe pe mailuri, pe messenger, pe bloguri, pe facebook, pe hi5, pe twitter. Eu promit ca nu ma opresc pana nu se face ceva. Dar trebuie sa am si o baza de sustinere.

Asta este linkul: http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/interzicerea_consumului_de_seminte_in_parcuri-p36233045.html

Dati click pe el si semnati sau copiati-l si dati mai departe.
Hai ca putem!

.

4 comments:

Anonymous said...

Prostule(o sa vezi mai incolo d c iti zic prost), o petitie pe net are valorea uneia scrisa cu rahat pe o bucata de hartie igienica. Petitiile pe net is facute pentru internautii aia care nu vor sa iasa din casa (gen aia care fac revolutia pe twitter). Deci, te-ai prins de ce zic ca esti prost.

Anonymous said...

A da scuza-ma ca fac double post da mi-am adus aminte ca se da amenda daca spargi seminte in locuri publice. Deci esti prost x2 combo

robin simion said...

De anonimi destepti sunt satul. Mergi inapoi de unde ai venit.

Anonymous said...

Iti dau numaru meu de telefon si copie dupa buletin ce rezolvi ? Ca mii lene mie sa scriu un nickname. Si tot tu ramai prost macar eu cunosc legea si stiu ca iei amenda daca spargi seminte si arunci pe jos. Tu te-ai face de cacat daca te-ai duce cu petitia asta. Daca tot esti la capitoulul 'sunt prost si fac petitii pe net' fa una care sa interzica omorul. Ce zici?

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro