Lipesc si RespirUsor

Wednesday, April 1, 2009

Astazi o sa fac ceva ce nu cred ca am mai facut in felul asta. Adica sa laud un produs din toata inima fara rezerve referitoare la actiunea lui.
Imi place sa alerg prin parc. Si, ieri, am alergat. Da, in parc. Cu tot cu nasul meu care nu prea ma lasa sa respir cum trebuie. Am facut mult sport si, de cand ma stiu, am respirat mai mult pe gura. Si, pentru prima data, am folosit o banda nazala care imbunatateste respiratia.














Ei asa spun. Foarte tare e ca au dreptate! In drum spre parc am oprit la farmacie si am intrebat de testere RespirUsor. M-a lamurit rapid ca ea nu are testere, ce daca zice la televizor sa testezi in farmacie? Ok, am spus, vreau sa cumpar doua bucati(m-am gandit ca nu-l nimeresc din prima). Le-am primit si am pornit spre parc. Am parcat si, cu nasul in oglinda, mi-am lipit din prima banda lipicioasa. Pe fiecare pliculet sunt indicatii exacte referitoare la aplicare. O tanti parcata langa mine zambea vazandu-ma lipit de oglinda.

Nu mi-a venit sa cred. Instantaneu am respirat usor(poate de-aia se cheama asa). Am stat doua minute in masina si am respirat numai pe nas. Perfect! Mi-am aruncat castile in urechi, ipod-ul in buzunar si picioarele inainte. Nu-mi venea sa cred ca alerg fara sa deschid gura. Dupa 10 minute era la fel. Dupa inca 10 eram tot mirat. As fi alergat incontinuu.

Rezumat: aplicare usoara(dupa prima nici nu-ti mai trebuie oglinda), efect instantaneu, lipire ferma, fara dezlipire pana la final. Nici nu contin medicamente. Unde au fost benzile astea in ultimii 20 de ani?

Ar fi si doua probleme:
- pretul - este 2,5 lei o bucata(Pretul de productie nu stiu daca depaseste 1 ban. Este o bucata de plastic cu lipici)
- situl www.respirusor.ro este numai in engleza. Nu cred ca targetul lor este format numai din vorbitori de engleza.

Le-am mai vazut de multe ori si la televizor: fotbalisti, atleti, tenismeni samd. Cum ar fi Janko Tipsarevici.














Spoturile lor sunt destul de haioase. Il postez pe cel care mi s-a parut cel mai.



Poate ca asta sunt si eu mai nou: un stripper.

.

1 comments:

Steji said...

Subscriu. Eu am avut parte de mostre. Onor jumatate-mi zice ca tot mai sforai din cand in cand, dar pot sa respir pe nas noaptea. Sunt super.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro