Clicknet ofera mini internet

Wednesday, April 22, 2009

Pentru cei care au deschis blogul mai tarziu: sunt nemultumit de providerul meu de internet. Unii Injoy, care au cumparat mai multe retele de cartier. Si, de atunci, e varza. Mai mult e cazut. Aici i-am batjocorit mai demult, insirand motivele batjocoririi.

Bun. Nemultumit fiind vreau sa ii si inlocuiesc. Oferte peste oferte de la toata lumea. Un interesanta vine de la Romtelecom | Clicknet. Si anume laptop cadou. Asa scrie pe site.









Internet cu LAPTOP cadou! Si dai vreo 24 EUR pe luna. Adica 100 RON. Adica 60-70 RON mai mult decat un abonament de internet ara laptop cadou. Adica m-am dus sa-l vad. Pe laptop. Si m-am tavalit de ras in fata femeii. Ca sa va dati seama despre ce vorbesc, luati o coala A4, indoiti-o in doua ca sa va rezlte un A5. Atat de mic e LAPTOPUL cadou. Mai exact este un mini laptop. Niste produse care exista, nu le-au inventat ei. Doar ca ei omit sa spuna ca primesti un laptop de buzunar, fara unitate CD/DVD si cu procesor de 1.6GHz. Adica asta:

















Are monitor de 10". Si, dupa cum spuneam, nici unitate CD/DVD. E o bataie de joc.
Pentru comparatie, am cautat variante la acelasi pret: 60-70 RON pe luna.
La Domo:

















Notebook Fujitsu Siemens Li 2727 T2390 - 70 RON (15,4" display, dual procesor la 1.8GHz, 2GB RAM, DVD+/-RW SuperMulti Double Layer, hard 250 GB samd)


Pe emag.ro:






















Laptop ACER EXTENSA 5230 - 70 RON (15,4" display, procesor la 2 Ghz, 2GB RAM, DVD-Super Multi Double Layer samd)

Si astea sunt primele aparute. Nu am stat sa sap prea mult dar sunt sute de variante in toate magazinele reale si virtuale.

Nu va lasati pacaliti de panarama lor de laptop de buzunar.

.

7 comments:

Mihai Grecea said...

Merita sa iei alte versiuni de promotii de la ei, nu cu "laptop" cadou. Si sa stii ca merge bine ClickNet.

robin simion said...

Nu am nicio problema cu serviciul in sine. Chiar am auzit ca merge ok. Ma iau de faptul ca iti dau un "cadou" pe care il platesti. Si la un pret mai mare decat merita. Deci ei fac un profit si de la amaraciunea aia de laptop. Asta e demersul meu.

Steji said...

Damn! Mie imi expira abonamentu' in mai si imi facusem planu' sa iau oferta cu laptoapa. M-ai dezumflat. Mai pune, bashca, ca am abonament de 6 Mbps da' linia telefonica de la mine, cica, nu suporta decat 3 Mbps. Cre' ca optez pt. reducerea pe viata. Si-asa mi-au facut acea reducere la abonamentul curent si platesc doar 12,5 Euro + TVA pe luna. Baaaai, si ce ma aranjasem eu....

Steji said...

M-am uitat acum pe specificatii. Are Widescreen Display de... 8,9 inch. O nebunie. Poti sa-l montezi pe perete si sa lucrezi din fotoliu.

robin simion said...

trebuia sa spuna: 8,9"widescreen display BUT it fits in your pocket! :)

Buxa said...

tiu ce laptop dau acuma la romtelecom, dar eu am un eee PC tot de 10 inch si sunt foarte multumit. Imi tine bateria 5-6 ore am net wireless, card reader (nici nu iti trebuie unitate optica pentru ca daca ai un card de 16 sau de 64 de giga, chiar nu mai ai nevoie). Referitor la clicknet sunt foarte multumit. Il am de mai bine de un an si nu am avut nici o problema. Intra si pe blogul meu (bucsaradu.blogspot.com) ca sa vezi ce am mai facut pe clicknet.

robin simion said...

buxa, nu esti atent. Am scris deja ca "nu am o problema cu serviciul si chiar am auzit ca merge bine". Problema e ca nu comunica faptul ca este MINI laptop. Te pufneste rasul cand mergi sa vezi ce laptop iti dau. Nici macar cu laptopul nu am o problema. Cine-si doreste un laptop atat de mic sa si-l ia(si aici vine a doua problema - plateste rata lunara mai mare decat la un laptop in toata firea).

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro