Sport cu toante

Thursday, March 12, 2009

Cand crezi ca nu poti vedea un press ad mai prost, marii nostri advertiseri creativi tin sa te contrazica:





















Nu am nicio indoiala ca este facut in house. Ar fi culmea sa si platesti o agentie pentru scarbosenia asta.

Parca si vad cat s-au distrat in proces. Ca ce haiosenie fac ei. Ca ce succes o sa aiba. Si ca ce optimizare de costuri au facut ei. Vedeti, sefu'? Am luat o toanta, am despuiat-o, am pus-o sa stea-n cur(ma rog, in genunchi), i-am pus o carpa pe bulane, chilotii in mana si revista in alta mana. A, e vorba de Sport Magazin.

Si, sefu', stiti doar, sexul vinde. Si facem o scenografie digitala jalnica, niste fonturi jalnice si niste culori jalnice. Fata sa zambeasca jalnic. Sa-i intarim un pic sfarcurile? ASTON MARTIN! Ce frumos, ii place!

Si ne-ntreaba: banii sau "viata". Deci "viata". Adica e o jmekerie la mijloc. Nu e chiar viata, ci e viata ta, pasarica femeii, reprezentata prin chilotii jalnici din mana jalnica a conceptului jalnic.
Sau banii. Adica revista. Care e a pariorilor. Imi place ca s-au pozitionat, printre tatele toantei, ca fiind revista pariorilor. Si s-ar putea sa mai fie o idee: ia revista, castigi bani din pariuri(echilibratule) si poate prinzi si o toanta ca asta, cu chilotii in mana la Bamboo(sexualule).

Da' de ce ne-ar spune fata asta ca nu e un hold-up? Ce ne-ar face sa credem asta? Sfarcurile? Zambetul? Cercelul din buric? Chilotii? Sau revista? Stim ca lenjeria intima este o arma a unor femei. Dar revista? Este arma... cui?

Imi mai place cum fraza este lunga, nu are punct sau virgula. O citesti si ramai fara rasuflare, uiti de la ce s-a pornit si te mai si enerveaza tonta goala cu zambetul tamp, nepotrivit. Ca sa raman in acelasi registru: observati pozitia nefireasca a silicoanelor. Cred ca e fault. Si are si scolioza(din curbura coloanei). :)

Felul cum e scris, in partea de jos, imi da fiori in ochi, imi strepezeste dintii si-mi da palpitatii. Cel ce a scris in halul ala - ba cu galben, ba cu alb, ba lungit, ba latit, ba crescator - a facut-o pro bono. Sau a dat niste bani de la el sa se aprobe. Singurul lui gand a fost sa faca totul ilizibil si sa arate rau, kitsch, novice. Ha! Poate asta e ideea, punem un incepator, un ingenuu, un virgin in ale comunicarii si in ale programelor de creatie ca sa inducem ideea ca si fata e o ingenua. O pura! Maria, virgina! Subliminal, frate...

Dar jalnic.

.

10 comments:

Anonymous said...

mie imi place

robin simion said...

ori iei bani de la ei ori iti place sa fii contra.

Anonymous said...

yuckssss!

robin simion said...

ilustrat perfect! :)

Anonymous said...

pai exact aia a fost reactia mea cand am vazut. In ce lume traim..

Steji said...

Este ad-ul perfect. Ar trebui "inclus" in manualul de "comunicare". La capitolul "Cum sa faci un ad care sa spuna numai prostii in 5 minute". Communication For Dummies (ca sa parafrazez o colectie celebra). Numa' ca asta-i pentru dummies d-a dreptu', frate.

robin simion said...

cred ca le-a luat mai mult de 5 minute pentru ca nu s-au priceput, nu pentru ca ar fi facut vreo strategie.

DeeDee said...

Doamne, cata lume "idioata"! Adica lume cu idei multe :))
Ori traim intr-o tara de retarzi, ori facem noi parte dintr-o civilizatie superioara... :|

Anonymous said...

Crezi tu ca e siliconata? Posibil dar chirurgul are probleme cu vederea la felul cum arata sanii aia disproportionali! Si parul ala slinos Cah! Zice ca vinde sosete in fata la Bucur Obor!

robin simion said...

si-a pus si ea silicoane de cati bani a avut.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro